Een nieuwe adjunct-uitgever voor onze methode Knowhow voor het dossier Zakelijke Dienstverlening. Even voorstellen dus!
Ik ben Bert Visscher en nee, niet die cabaretier. Na een carrière in de horeca -ik ben ruim 20 jaar kok geweest- ben ik na mijn lerarenopleiding gaan werken als docent koken bij Gildevaart, het huidige ROC Midden Nederland. Ik werd gedetacheerd bij defensie voor het opleiden van militaire koks. Deze defensie opleiding ging stoppen, waarna ik opleidingscoördinator ben geworden bij de beveiligingsopleidingen van datzelfde ROC Midden Nederland.
Inmiddels werk ik alweer bijna 17 jaar in verschillende functies bij uitgeverij Edu’Actief en nu dus Boom Beroepsonderwijs.
Als adjunct-uitgever ben ik verantwoordelijk voor de lesmethode Knowhow voor zakelijke dienstverlening. Best een overstap, want voor mij zijn de werelden van marketing, juridisch, financieel en OMS toch redelijk nieuw. Gelukkig zijn de auteurs die voor ons schrijven stuk voor stuk inhoudelijke vakmensen met veel kennis van zaken, en vaak nog werkend in het onderwijs en dat maakt het voor mij een stuk gemakkelijker.
Tsja, dan nog even de belangrijke trivia natuurlijk: Ik ben 59 jaar, getrouwd met Annemieke en samen hebben wij twee volwassen zoons. Ik woon in Duiven, een dorp tussen de heuvels van Veluwe en die van het Montferland en dicht bij het dijkenlandschap van de IJssel en de Rijn. Als hardloper geeft mij dat veel keuzes in mijn looproutes, van bult op en af naar lange vlakke stukken over de kronkelende dijken. Verder mag ik graag koken (wat wil je van een oud-kok) en ben ik liefhebber van stripboeken.
Zullen we een keer kennismaken? Dat lijkt mij persoonlijk erg leuk en interessant. Neem dan contact op via b.visscher@boom.nl. Hopelijk tot snel.
De compleet nieuwe lesmethode Knowhow | Business, volledig afgestemd op het nieuwe KD Business Services. Nieuwe leermiddelen, maar wel met een vertrouwde basis vanuit de jarenlange doorontwikkelde .info methodes: Juridischjuist.info, Secretarieel.info, Financieel.info, Doelgericht.info en Pitch. Lees meer over deze methode>
Geef een reactie