Dé mbo lesmethode voor de gastvrijheidssector
Tendens is de complete lesmethode voor de gastvrijheidssector en biedt lesmateriaal voor: Keuken, Bediening, Manager/ondernemer horeca, Facilitair Leidinggevende, Toerisme en Recreatie.
Tendens is de complete lesmethode voor de gastvrijheidssector en biedt lesmateriaal voor: Keuken, Bediening, Manager/ondernemer horeca, Facilitair Leidinggevende, Toerisme en Recreatie.
Als docent wil je alles uit je studenten halen. Je wilt uitdagen, inspireren en kansen creëren om jouw studenten optimaal voor te bereiden op een succesvolle carrière. Het werkveld van veel beroepen in de gastvrije sector verandert snel. Het is belangrijk dat de student van vandaag flexibel is, zich vaardigheden snel eigen maakt en makkelijk kan inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen. Belangrijk dat hij of zij een sterke basis heeft en overal uit zijn voeten kan. Kenmerkend in het Tendens concept zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met het bedrijfsleven en leveranciers van praktijksoftware krijgt de student een goed beeld van zijn toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd.
Tendens gaat verder dan het leggen van de basis en neemt student en docent mee in huidige en toekomstige ontwikkelingen in het vakgebied. Hoe wij dit doen? Door middel van extra lesbrieven en een jaarlijks gratis trenddossier besteden wij aandacht aan actuele onderwerpen en de laatste trends in de gastvrijheidsbranche. Beide zijn voorzien van opdrachten gekoppeld aan theorie, waardoor ze direct inzetbaar zijn in de les. Met Tendens is jouw student voorbereid op de praktijk. Download de specials hier.
De afgelopen tijd zijn veel docenten behendig geworden in afstandsonderwijs. Helaas was dat noodgedwongen en daarom kwam het vooral aan op de basics: Lesgeven op afstand en vooral gefocust op de examens. Nu is er een nieuw schooljaar gestart en is de vraag:
Hoe houden we een jaar lang de aandacht van de studenten vast?
Ons antwoord: Met (digitale) interactie!
Binnenkort duik ik zelf de keuken in en neem jullie als kok graag mee in het nieuwe Tendens Keuken. Het […]
Hoewel 2020 een roerig jaar is, is het voor Tendens Keuken ook een heel bijzonder jaar. Want we zijn bijna […]