Lesmethode voor commercie

mbo niveau 3 en 4
100% KD dekkend
digitaal + papier

Scoren.info wordt Sarphati | Commercie

Met ingang van het schooljaar 2023-2024 wordt het kwalificatiedossier Commercie gewijzigd. Een van de veranderingen is het breed basisjaar. Er verandert echter nog veel meer. Inmiddels zijn wij druk bezig met de ontwikkeling van een vernieuwde methode Sarphati | Commercie (de opvolger van Scoren.info) die aansluit op het nieuwe KD. Lees hier meer over deze nieuwe methode.

Meer over Sarphati | Commercie >

 

Leermiddelen Scoren.info blijven beschikbaar

Scoren.info wordt niet vernieuwd, maar de leermiddelen blijven nog wel beschikbaar. Het lesmateriaal is geschikt voor de niveau 3-opleidingen Commercieel medewerker en Contactcenter medewerker en de niveau 4-opleidingen (Junior) accountmanager, Assistent-manager internationale handel, Vestigingsmanager groothandel en Intercedent. De inhoud van het lesmateriaal is gebaseerd op de examenmatrijzen van ESS examenservices en Stichting Praktijkleren.

Scoren.info wordt aangeboden in handzame en compacte modules. Deze modules hebben een rustige en overzichtelijke pagina-opmaak, inclusief handige icoontjes. Op de digitale leeromgeving staat voor de student een opdrachtenmagazijn met meer dan 400 opdrachten, een begrippenlijst en aanvullende bronnen.

Scoren.info biedt

  • Combipakketten: Papier én digitaal
  • Inclusief docentmateriaal
  • Veel opdrachten (kennis, casuïstiek en inzicht)
  • Informerende en inspirerende video’s en websites

Waarom Scoren.info

Opzet Scoren.info

De onderwerpen worden in de juiste context behandeld. Hierbij is rekening gehouden met de indeling van zowel ESS – als Stichting Praktijkleren-examens.
De leermiddelen zijn zo ingedeeld dat stapeling mogelijk is. Dit maakt doorstroming binnen Scoren.info gemakkelijk en kostenbesparend.

Werken zoals jij wilt: papier en/of digitaal

Alle basisdeel boeken van Scoren.info zijn bestelbaar als combipakket en jij kiest hoe je werkt: Volledig digitaal, vanuit het boek of een combinatie. Een combipakket bestaat uit een papieren boek en een digitale licentie die de hele opleiding geldig is. Per 2021-2022 zijn ook de profieldelen op deze manier bestelbaar.

Opdrachten

In de digitale leeromgeving vindt de student onder andere een grote diversiteit aan (zelfstudie-) opdrachten – online gekoppeld aan de theorie – en weblinks, video’s en bronnen. Dit zijn kennis-, aan de slag- en inzichtopdrachten en casuïstiek. Er is diversiteit in werkvormen en per boek is er een afsluitende toets beschikbaar.

Varieer en leer meer: papier, digitaal of beide

Alle boeken van Scoren.info zijn verkrijgbaar als combipakket of bundel, kies zelf hoe je werkt:
volledig digitaal, vanuit het boek of een combinatie van beide. In de digitale leeromgeving vind je naast het boek ook veel videomateriaal voor het aanleren van beroepsmatige vaardigheden. Inspiratie over hoe je vorm geeft aan blended learning? Bekijk onze tips & tricks.

Combipakket

Met een combipakket krijg je voor een vaste lage prijs zowel het boek als de digitale licentie. Deze licentie geeft je toegang tot de digitale leeromgeving. Bekijk hier het volledige aanbod.

Bekijk het totale aanbod

Bundel

De bundel is een set van meerdere boeken met een digitale licentie. Hiermee kan jouw student alle basisdelen en profieldelen aan het begin van de opleiding in één keer met korting aanschaffen. Er is een basisbundel beschikbaar met alle basisdelen en er zijn verschillende profielbundels. Wil je weten welke bundels er zijn, klik dan hieronder.

 Bekijk alle bundels

De digitale leeromgeving

Via de digitale leeromgeving van Boom beroepsonderwijs kunnen docenten en leerlingen altijd en overal bij het lesmateriaal, opdrachten en toetsen. Daarnaast biedt deze leeromgeving te allen tijde inzicht in de voortgang en resultaten. Het enige wat je nodig hebt, is een pc, laptop, tablet of mobiele telefoon waarmee je toegang hebt tot het internet. De combinatie van interactief lesmateriaal en functionaliteiten die optimaal afgestemd zijn op de persoonlijke leerbehoeften, leidt tot een optimaal werkend leerrendement.

Lees meer over Digitale omgeving  Demo aanvragen

Ook interessant

Naast Scoren.info bieden wij de volgende aanvullende leermiddelen.

Keuzedelen

Boom beroepsonderwijs is de grootste aanbieder van MBO keuzedelen, zowel generiek als beroepsgericht. Met meer dan 150 keuzedelen voor elk domein. Voor als je écht wilt kiezen!

> Lees meer over de keuzedelen
> Bekijk domeinoverzicht Retail, Commercie en Logistiek

Roadmap 365

De meest actuele, complete en flexibele leerlijn wanneer het gaat om Officevaardigheden met Microsoft 365.

> Lees meer over Roadmap 365

Nieuws & Blogs
Naar overzichtspagina

Helder. Aansprekend. Leren door doen.

Lesmateriaal voor niveau 2

Of je nu kiest voor breed of smal opleiden, bij Boom beroepsonderwijs ben je aan het juiste adres. Wij ontwikkelen lesmateriaal dat voldoet aan het Sterk niveau 2 concept. Dit doen wij niet alleen, maar in samenwerking met docenten, auteurs, studenten en het werkveld. Helder, aansprekend, leren door doen!

Meer over niveau 2

Meer weten over de lesmethode Scoren.info?

Wij komen graag bij jou langs! Neem contact op met een van de adviseurs via mail, telefoon of LinkedIn. Ook een MS Teams afspraak is mogelijk. Boek dan een tijdslot via onze online agenda.

Melinda van Dalen
Educatief adviseur | Regio Noord
Hermen Groothedde
Educatief adviseur | Regio Zuid

Maak een online afspraak

Evenementen

Leefstijl Open basistraining voor mbo

Tweedaagse Leefstijl basistraining voor MBO op 26 en 27 september 2024 De training is praktijkgericht. Het ontwikkelen van de vaardigheden van de docent om Leefstijl in de klas toe te passen staat centraal. Ook is de training goed voor de […]

Meer lezen »

LTAP-Event leidinggeven en ondernemen

Op woensdag 13 november organiseert Boom Beroepsonderwijs in samenwerking met ROC van Twente een event voor Kopopleiding Leidinggeven teams en projecten (LTAP). Op deze middag zal het nieuwe kwalificatiedossier worden toegelicht en wordt er verteld wat dit betekent voor het […]

Meer lezen »

Wat onze klanten zeggen

Roeland over Scoren.info
Albeda College
De nieuwe digitale omgeving bij de methode Scoren.info is een sterke verbetering tot de opdrachten die bij de oude boeken ter beschikking waren voor de studenten.

Aanvragen proefmateriaal

Vul je gegevens in en bekijk direct je gratis proefmateriaal

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.