Lesmethode voor Particuliere Beveiliging

mbo niveau 2 en 3
100% KD-dekkend
Papier + digitaal

Betrouwbare en proactieve beveiliger

Goed voorbereid naar het SVPB-examen

inORDE nodigt ‘de doeners’ van niveau 2 en 3 uit actief aan de slag te gaan met theorie, opdrachten en toetsen. Omdat de docent met uitgebreid docentenmateriaal wordt gefaciliteerd kan hij of zij zich concentreren op het begeleiden van de student. Zo maakt de docent samen met de lesmethode inORDE een gedegen voorbereiding op de SVPB examens mogelijk.

inORDE biedt

 • Blended leren met boek en digitale leeromgeving
 • Vertrouwde basis, veel nieuwe mogelijkheden
 • Lesmateriaal ontwikkeld samen met docenten en beroepspraktijk
 • Voorbereiding op de SVPB examens

 

Waarom inORDE

Gemaakt voor de doeners

De leermiddelen zijn ‘niveau 2 vriendelijk’ gemaakt, met duidelijke taal, veel voorbeelden en uitleg. Ook houdt dat in dat alle thema’s en hoofdstukken dezelfde structuur hebben. De pagina’s zijn ruim opgemaakt en de tekstblokken zijn overzichtelijk, met veel gebruik van koppen en opsommingen.

En misschien het belangrijkste: (heel) veel opdrachten en (zelf)toetsen voor alle examens!

Blended leren met boek en digitale leeromgeving

Naast boeken krijgt de student ook toegang tot de digitale leeromgeving. De theorie komt hier tot leven met links naar relevante websites en video’s.

In de online omgeving zijn ook alle opdrachten uit de werkboeken beschikbaar, plus praktijkopdrachten en Test je kennis toetsen. In combinatie met de thematoetsen en SVPB oefenexamens zorgt inORDE voor een optimale voorbereiding op alle SVPB examens Beveiliger 2 en 3!

Voorbereid op de SVPB examens

Studenten maken tijdens het leren kennis met alle vraagsoorten die in de SVPB vakkennisexamens worden gebruikt. Elk hoofdstuk bevat een samenvatting en van elke exameneis is aangegeven waar het behandeld wordt en kan de student eigen aantekeningen toevoegen. Test je kennis toetsen worden automatisch nagekeken en representatieve SVPB oefenexamens kunnen onbeperkt gemaakt worden.

Een stappenplan maakt de student vertrouwd met Word, opdrachten waarnemen zijn gebaseerd op SVPB examenvragen en met rollenspellen bereidt de student zich maximaal voor op het examen Doelmatig handelen basis.

Vertrouwde basis, veel nieuwe mogelijkheden

Docenten waarderen de opzet van thema’s en hoofdstukken. Thema’s zijn gerelateerd aan 1 SVPB examen, prettig voor student en docent. Elk hoofdstuk kent leerdoelen die vervolgens met een Test je kennis opdracht getoetst worden.

Nieuw in de leermiddelen is dat studenten leren werken met Word 365. Zij stellen stap voor stap een specifiek rapport samen. Met uitgebreide – door docenten ontwikkelde – beeld- en video opdrachten werkt de student (online, zelfstandig en/of klassikaal) aan de vaardigheid waarnemen.
Studenten maken kennis met PEC BV en kunnen oefenen in het thema Doelmatig optreden basis.

Op verzoek zijn de theorieboeken en het werkboek samengevoegd in theorie- en werkboeken. Een paragraaf theorie wordt direct gevolgd door een of meer opdrachten. In de digitale leeromgeving zijn alle opdrachten ook te vinden plus praktijkopdrachten en zelftoetsen.

Ontwikkeld samen met docenten en beroepspraktijk

De lesmethode inORDE bereidt niet alleen voor op de SVPB examens, maar ook op de beroepspraktijk. Professionals uit de beroepspraktijk hebben meegewerkt aan wet- en regelgeving basis, specifiek rapporteren, proactief beveiligen, hospitality en technische systemen. Docenten hebben opdrachten ontwikkeld voor Waarnemen en Doelmatig optreden basis.

Varieer en leer meer: papier, digitaal of beide

Alle boeken van inORDE zijn verkrijgbaar als combipakket, kies zelf hoe je werkt:
volledig digitaal, vanuit het boek of een combinatie van beide. In de digitale leeromgeving vind je naast het boek ook veel videomateriaal voor het aanleren van beroepsmatige vaardigheden. Inspiratie over hoe je vorm geeft aan blended learning? Bekijk onze tips & tricks.

Combipakket

Met een combipakket krijg je voor een vaste lage prijs zowel het boek als de digitale licentie. Deze licentie geeft je toegang tot de digitale leeromgeving. Voor inORDE is er de keus om de digitale licentie te combineren met alleen het theorieboek of met een theorie- en werkboek. Bekijk hier het volledige aanbod.

Bekijk het totale aanbod

100% online 

Alle thema’s van Beveiliger 2 en Beveiliger 3 samen zijn ook in een licentie verkrijgbaar. De student ontvangt dan geen boeken en heeft één jaar toegang tot de online omgeving met theorie, opdrachten en toetsen van zowel Beveiliger 2 als Beveiliger 3.

Bekijk licentie

De digitale leeromgeving

Via de digitale leeromgeving van Boom beroepsonderwijs kunnen docenten en leerlingen altijd en overal bij het lesmateriaal, opdrachten en toetsen. Daarnaast biedt deze leeromgeving te allen tijde inzicht in de voortgang en resultaten. Het enige wat je nodig hebt, is een pc, laptop, tablet of mobiele telefoon waarmee je toegang hebt tot het internet. De combinatie van interactief lesmateriaal en functionaliteiten die optimaal afgestemd zijn op de persoonlijke leerbehoeften, leidt tot een optimaal werkend leerrendement.

Lees meer over Digitale omgeving Demo aanvragen

Ook interessant

Naast inORDE bieden wij de volgende aanvullende leermiddelen.

Keuzedelen

Boom beroepsonderwijs is de grootste aanbieder van MBO keuzedelen, zowel generiek als beroepsgericht. Met meer dan 150 keuzedelen voor elk domein. Voor als je écht wilt kiezen!

> Lees meer over de keuzedelen
> Bekijk domeinoverzicht ZDV, beveiliging en ICT

Roadmap 365

De meest actuele, complete en flexibele leerlijn wanneer het gaat om Officevaardigheden met Microsoft 365.

> Lees meer over Roadmap 365

Nieuws & Blogs

inORDE: Beveiliger niveau 3

De leermiddelen voor Beveiliger 3 zijn bestelbaar. Je kunt werken met het theorie-/werkboek en de digitale leeromgeving of juist met de digitale leeromgeving in combinatie met het theorieboek. 100% online kan ook. In dit artikel vind je informatie over de behandelde thema’s en opbouw van het materiaal.

Naar overzichtspagina

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Helder. Aansprekend. Leren door doen.

Lesmateriaal voor niveau 2

Of je nu kiest voor breed of smal opleiden, bij Boom beroepsonderwijs ben je aan het juiste adres. Wij ontwikkelen lesmateriaal dat voldoet aan het Sterk niveau 2 concept. Dit doen wij niet alleen, maar in samenwerking met docenten, auteurs, studenten en het werkveld. Helder, aansprekend, leren door doen!

Meer over niveau 2

Meer weten over de lesmethode inORDE?

Wij komen graag bij jou langs! Neem contact op met een van de adviseurs via mail, telefoon of LinkedIn. Ook een MS Teams afspraak is mogelijk. Boek dan een tijdslot via onze online agenda.

Marije Holterman
Educatief adviseur | Regio Zuid

Maak een online afspraak

Esma Larabi
Esma Larabi
Educatief adviseur | Regio Noord

Maak een online afspraak

Evenementen

Leefstijl open Basistraining voor mbo

Tweedaagse Leefstijl basistraining voor MBO op 06 en 07 juni 2024 De training is praktijkgericht. Het ontwikkelen van de vaardigheden van de docent om Leefstijl in de klas toe te passen staat centraal. Ook is de training goed voor de […]

Meer lezen »

Leefstijl Open basistraining voor mbo

Tweedaagse Leefstijl basistraining voor MBO op 26 en 27 september 2024 De training is praktijkgericht. Het ontwikkelen van de vaardigheden van de docent om Leefstijl in de klas toe te passen staat centraal. Ook is de training goed voor de […]

Meer lezen »

Wat klanten zeggen

Willem over inORDE
BM Services
Wij maken gebruik van de inORDE methode. Wij vinden de digitale leeromgeving ideaal voor onze deelnemers, omdat zij hierin in eigen tijd en tempo kunnen studeren. Een uitkomst voor onze deelnemers die op onregelmatige tijden stage lopen op de luchthaven.
Frank over inORDE
Deltion College
De digitale leeromgeving is een aanrader voor de zelfstandig begeleide leerweg, in ons geval beveiliger 2 en 3.

Gratis proefkatern Angerenstein VZ-IG

Vul je gegevens in en ontvang het proefkatern per post. En bekijk het direct digitaal na het invullen van het formulier.
Het proefkatern wordt naar het opgegeven adres gestuurd.

 • Bekijk het privacy beleid.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanvragen proefmateriaal

Vul je gegevens in en bekijk direct je gratis proefmateriaal

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanvragen Microsoft 365 Introductie

Vul je gegevens in en ontvang een gratis exemplaar van Microsoft 365 Introductie.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanmelden Proefrit DigLin MVT (ISBN 310-90-100-0022-6)

Vul je gegevens in en ontvang een gratis demo van DigLin MVT.

 • Bekijk het privacy beleid.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tendens special - Trends in Gastvrijheid

Krijg toegang tot de laatste trends in de gastvrijheidsindustrie en activeer jouw studenten met kant-en-klare opdrachten!

 • Bekijk het privacy beleid.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.