MAND, korter kan niet

eerste methode voor het BBL
alles wat de student nodig heeft
volwassen onderwijs
digitaal + papier + opdrachten

Maximaal Nederlands voor 3F BBL-studenten

Een cover met jonge studenten, voor de zoveelste keer een ‘eerste sollicitatiebrief’ schrijven. Dit zijn ergernissen van vele BBL-studenten in het mbo-onderwijs. Boom beroepsonderwijs start daarom met MAND, de eerste methode gericht op de BBL-student.

Na een uitgebreide test onder 100 studenten is het eindelijk zo ver. Nederland gaat kennis maken met MAND. Eindelijk is er onderwijs voor de volwassen BBL-student!

De naam refereert natuurlijk naar het filmpje waarin een antiekhandelaar een mandje uit Makkum beschrijft. De journalist dwingt de man uiteindelijk tot de schreeuw: ‘MAND!’ De methode is zoals de uitspraak van de antiquair: kort en krachtig! In dit boek staat alles wat de student nodig heeft om de examens te behalen en in de praktijk goed aan de slag te kunnen met Nederlands, maar ook geen letter meer.

Aan de hand van acroniemen, handige ezelsbruggetjes, digitale- en boekopdrachten (o.a. met behulp van Drillster), multimedia en gedegen maar zeer toegankelijke inhoud, gaat MAND iedereen helpen het Nederlands beter te beheersen en goed voorbereid te zijn op de examens.

Introductiefilm MAND

Dit is Marcel!

Schrijver van meer dan 20 sinterklaas-, kerst- en sprookjesverhalen. Naast al die fantasieverhalen is hij weer in de pen geklommen.

Als docent Nederlands op een mbo-school in Amsterdam vindt Marcel het erg vervelend dat er geen passend onderwijs is voor BBL-studenten. Veel volwassen studenten voelen zich niet serieus genomen met het schoolmateriaal dat ze aangeboden krijgen. Zo schrijven sommige BBL-studenten voor de zoveelste keer hun eerste sollicitatiebrief.

Met MAND moet hier een einde aan komen. Deze unieke methode voor Nederlands 3F gaat, na een positieve test onder zijn eigen studenten, begin oktober op de markt komen.

Op 11 oktober om 15:00 uur houden we een webinar over MAND. Hier zal Marcel de methode doorlopen en al je vragen beantwoorden. Verderop op deze pagina hebben we ook een FAQ met de meest gestelde vragen voor je klaarstaan!

Marcel is ook één van de sprekers op de Boom beroepsonderwijs Keuzedelenmiddag op 2 november.

Klik voor meer informatie en aanmelden hieronder!

Meld je hier aan voor de keuzedelenmiddag!Schrijf je in voor de WebinarBekijk hier het introductiefilmpje van Marcel

MAND?

De introductieprijs is zeer scherp geprijsd. Voor €27,50 heeft jou student alle kennis die hij nodig heeft voor het examen beschikbaar.

Je kan MAND bestellen op onze webshop

Varieer en leer meer: papier, digitaal of beide

Bijna alle keuzedelen zijn verkrijgbaar als combipakket of bundel, kies zelf hoe je werkt:
volledig digitaal, vanuit het boek of een combinatie van beide. Inspiratie over hoe je vorm geeft aan blended learning? Bekijk onze tips & tricks.

Meer weten over de MAND?

Wij komen graag bij jou langs! Neem contact op met een van de adviseurs via mail, telefoon of LinkedIn. Ook een MS Teams afspraak is mogelijk. Boek dan een tijdslot via onze online agenda.

Ron Ruizendaal
Educatief Adviseur Boom beroepsonderwijs

Samen maken we werk van onderwijs

Evenementen

Landelijke Keuzedelenmiddag

Landelijke Boom beroepsonderwijs Keuzedelenmiddag: lessons learned Op woensdagmiddag 2 november organiseren wij een interessante middag voor docenten en teammanagers.  Met een aantal ervaren sprekers kijken we terug en vooruit na zes jaar keuzedelen met het thema: lessons learned.   Programma: 12:00 […]

Meer lezen »

Gratis proefkatern Angerenstein VZ-IG

Vul je gegevens in en ontvang het proefkatern per post. En bekijk het direct digitaal na het invullen van het formulier.
Het proefkatern wordt naar het opgegeven adres gestuurd.
  • Bekijk het privacy beleid.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanvragen proefmateriaal

Vul je gegevens in en bekijk direct je gratis proefmateriaal
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanvragen Microsoft 365 Introductie

Vul je gegevens in en ontvang een gratis exemplaar van Microsoft 365 Introductie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanmelden Proefrit DigLin MVT (ISBN 310-90-100-0022-6)

Vul je gegevens in en ontvang een gratis demo van DigLin MVT.
  • Bekijk het privacy beleid.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tendens special - Trends in Gastvrijheid

Krijg toegang tot de laatste trends in de gastvrijheidsindustrie en activeer jouw studenten met kant-en-klare opdrachten!
  • Bekijk het privacy beleid.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.