Tips voor afstandsonderwijs

Tips, trucs en inspiratie voor afstandsonderwijs

Het coronavirus treft ons allemaal. De scholen zijn tot tenminste begin februari 2021 dicht en het openbare leven valt stil. Een noodzakelijke, maar zeer ingrijpende ingreep van onze overheid. Boom beroepsonderwijs is er ook nu voor alle leerlingen, studenten en docenten van Nederland. Op deze pagina geven we je een overzicht met inspiratie, tips en hulpmiddelen voor het lesgeven op afstand.

Geeft jouw school afstandsonderwijs in de komende periode? En heb je hulp nodig bij het digitaal inzetten van jouw lesmethode? Neem dan contact op met jouw adviseur, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Verhalen over afstandsonderwijs van docenten

Docenten geven tot tenminste begin februari 2021 noodgedwongen afstandsonderwijs. We zijn er inmiddels een beetje aan gewend, maar het blijft zoeken naar hoe we leerlingen en studenten bij de les kunnen houden. Boom beroepsonderwijs spreekt docenten over hun ervaringen met deze vorm van lesgeven. Om op deze manier ervaringen en kennis te delen blijven we ook in deze periode samen werk maken van onderwijs.

Wil je ook jouw verhaal of ervaring delen? En lijkt het je leuk om eens geïnterviewd te worden over dit onderwerp? Stuur dan een e-mail aan Anke van Breukelen, marketingcoördinator (avbreukelen@boom.nl).

Neem contact op met jouw adviseur: regio Noord / Midden

Heb je hulp nodig bij het digitaal inzetten van jouw lesmethode? Neem dan contact op met jouw adviseur dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Regio Noord

Regio Midden

Neem contact op met jouw adviseur: regio Zuid / heel Nederland

Regio Zuid

Heel Nederland

Video's en handleidingen voor de digitale leeromgeving bekijken

Lees de handleidingVeelgestelde vragenInstructievideo's
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.