Samen maken wij werk van onderwijs

Stel je voor. Een Nederland zonder juridisch- en administratief medewerkers, verzorgenden of beveiligers. Zonder onderwijsassistenten, koks of detaillisten. Zo’n wereld is toch niet voor te stellen? Zonder deze beroepen en zonder deze mensen zou ons dagelijks leven niet bestaan. Dit zijn de helden die zorgen dat onze economie blijft draaien. Daarom verdient de beroepsgerichte generatie van de toekomst het allerbeste.

Wij zijn Boom beroepsonderwijs. Wij zijn er voor deze doeners en makers. Al meer dan 30 jaar maken wij lesmateriaal voor het praktijkonderwijs, vmbo en mbo, waarmee wij jongeren helpen uit te blinken in dát waar ze goed in zijn. En dat maakt ons trots! Dit doen wij niet alleen, maar in samenwerking met docenten, auteurs, studenten en het werkveld. Wij geloven in samen doen, samen leren, elkaar uitdagen en samen groeien. Want als wij ons werk goed doen, werkt Nederland net dat stukje beter.

Wij zijn Boom beroepsonderwijs
Samen
maken wij werk van onderwijs

Succesvol onderwijs begint bij de docent. Een vak leren wordt pas leuk wanneer de docent enthousiast en bevlogen is. We hebben dat allemaal ervaren. De meeste mensen krijgen een glimlach op het gezicht als iemand ze vraagt naar hun favoriete leraar van vroeger. Lesmateriaal versterkt de docent bij het lesgeven en om zijn vak goed over te brengen. Dat maakt leren en lesgeven leuker en makkelijker én verhoogt het leerrendement. Zodat niet alleen docenten en ouders, maar ook jongeren trots kunnen zijn op zichzelf en hun talenten.

Over Boom beroepsonderwijs

Beroepsonderwijs, voor nu én in de toekomst

We begrijpen als geen ander dat de docent zijn vak zo goed mogelijk wil overbrengen. We weten ook dat beroepsgerichte jongeren het beste leren door te ervaren. Daarom sluiten onze lesmethodes en professionele ondersteuning volledig aan bij de belevingswereld van docent én student. Wij bieden lesmethodes die docenten kunnen verbinden met hun eigen lesprogramma’s. Onze leerstof is praktijkgericht, uitdagend en bereidt studenten/leerlingen voor op een toekomstige carrière.

Ondersteunt en inspireert

Al meer dan 30 jaar ondersteunt Boom beroepsonderwijs docenten en onderwijsinstellingen met een volledig aanbod aan lesmethodes. In boek, volledig digitaal en sinds kort ook als combipakket waar de kracht van het boek gecombineerd wordt met de extra mogelijkheden van digitaal. Varieer en leer meer en werk zoals jij wilt! Vanzelfsprekend zijn onze lesmethodes ook voorzien van docentenmateriaal, toetsen, kritische beroepssituaties en inspirerende opdrachten.

Online en offline service, wij staan altijd voor je klaar

Advies nodig over de keuze en de inzet van ons lesmateriaal? Vragen over onze lesmethodes? Of hulp nodig bij de toegang tot onze digitale producten? Dan doen wij ons uiterste best om jou een passende oplossing aan te reiken. Direct en persoonlijk. Ons team staat voor je klaar via whatsapp, telefoon of direct op locatie. Service die in elk onderzoek hoog gewaardeerd wordt en die je van ons gewend bent.

Maakt leren leuker

Onze leerstof is praktijkgericht en gevarieerd. Elke jongere is anders en leert op zijn eigen manier. Wij onderzoeken dit leergedrag en vragen aan studenten en docenten hun mening en ervaringen. Met als doel de student te laten leren op een manier die bij ze past met de ondersteuning die ze nodig hebben. Dat maakt leren leuker, makkelijker en verhoogt de slagingskans van de student. Samen zorgen we ervoor dat de studenten het beste uit zichzelf halen. Zodat niet alleen docenten en ouders maar ook de studenten en leerlingen trots kunnen zijn op hun talent.

Gratis proefkatern Angerenstein VZ-IG

Vul je gegevens in en ontvang het proefkatern per post. En bekijk het direct digitaal na het invullen van het formulier.
Het proefkatern wordt naar het opgegeven adres gestuurd.

  • Bekijk het privacy beleid.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanvragen Microsoft 365 Introductie

Vul je gegevens in en ontvang een gratis exemplaar van Microsoft 365 Introductie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanmelden Proefrit DigLin MVT (ISBN 310-90-100-0022-6)

Vul je gegevens in en ontvang een gratis demo van DigLin MVT.

  • Bekijk het privacy beleid.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tendens special - Trends in Gastvrijheid

Krijg toegang tot de laatste trends in de gastvrijheidsindustrie en activeer jouw studenten met kant-en-klare opdrachten!

  • Bekijk het privacy beleid.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.