Digitale leeromgeving

Altijd en overal werken en leren

Via de digitale leeromgeving van Boom beroepsonderwijs kunnen docenten en studenten altijd en overal bij ons lesmateriaal, opdrachten en toetsen. Daarnaast biedt deze leeromgeving ten allen tijde inzicht in de voortgang en resultaten. Het enige dat je nodig hebt, is een pc, laptop, tablet of mobiele telefoon waarmee je toegang hebt tot het internet. De combinatie van interactief lesmateriaal en functionaliteiten die optimaal afgestemd zijn op de persoonlijke leerbehoeften, leidt tot een optimaal werk- en leerrendement.

 

Combipakketten en bundels

Het lesmateriaal van Boom beroepsonderwijs wordt aangeboden als combipakket en in bundels. Een combipakket bestaat uit een papieren boek en een licentie; deze is geldig gedurende één jaar en kan kosteloos verlengd worden. Let op,  dit geldt niet voor de keuzedelen.

De bundel is een set van meerdere digitale titels (licenties). Hiermee kan de student alle benodigde titels in één keer met korting aanschaffen.

Waarom digitaal?

Optimaal leerrendement

Direct inzicht in voortgang en resultaten maakt sturen en coachen op individueel niveau mogelijk voor de docent. Voor de studenten geeft het overzicht in de successen die hij behaald heeft, maar ook wat hij nog moet doen. Op die manier komt elke student optimaal tot zijn recht.

Alle lesstof op één plek

Onze digitale leeromgeving versimpelt het leerproces voor docent en student door al het lesmateriaal en de studieresultaten overzichtelijk op één plek weer te geven en gemakkelijk aantekeningen met elkaar te delen.

Eigen lesmateriaal en opdrachten toevoegen

Een docent kan gemakkelijk opdrachten opgeven en nakijken in de digitale leeromgeving. Naast het lesmateriaal van Boom beroepsonderwijs, is het voor docenten mogelijk om eigen lesmateriaal op het platform te plaatsen. Denk hierbij aan theorie, opdrachten, presentaties, toetsen en links naar video’s.

Voor de praktisch ingestelde student

Studenten op het (v)mbo leren door te doen. Praktische, interactieve en visuele opdrachten die worden voorzien van feedback zijn daarom het uitgangspunt. Praktijk is daardoor leidend, theorie – bij voorkeur in multimediale vorm – volgt.

Maak een keuze en ga direct aan de slag

Lees de handleidingVeelgestelde vragen Instructievideo's

Kennismaken met de digitale leeromgeving?

Benieuwd naar de mogelijkheden van de digitale leeromgeving? Of wil je graag een opfristraining? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Zij komen graag langs voor een gratis demo of training.

Afspraak maken

Klantenservice

Heb je de instructies gelezen of bekeken, maar kom je er toch niet uit? Onze klantenservice helpt je graag verder.

Bel klantenservice

Gratis proefkatern Angerenstein VZ-IG

Vul je gegevens in en ontvang het proefkatern per post. En bekijk het direct digitaal na het invullen van het formulier.
Het proefkatern wordt naar het opgegeven adres gestuurd.

  • Bekijk het privacy beleid.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanvragen Microsoft 365 Introductie

Vul je gegevens in en ontvang een gratis exemplaar van Microsoft 365 Introductie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanmelden Proefrit DigLin MVT (ISBN 310-90-100-0022-6)

Vul je gegevens in en ontvang een gratis demo van DigLin MVT.

  • Bekijk het privacy beleid.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tendens special - Trends in Gastvrijheid

Krijg toegang tot de laatste trends in de gastvrijheidsindustrie en activeer jouw studenten met kant-en-klare opdrachten!

  • Bekijk het privacy beleid.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.