Lesmethode voor mbo opleiding Ondernemer Horeca

Mbo niveau 4
100% KD-dekkend
Digitaal + Papier

Een eigen restaurant of hotel? Of leidinggeven in een horecazaak?

Bij leidinggeven aan een bedrijf of vestiging komt veel kijken. Naast aandacht voor kennis is er daarom in het lesmateriaal van Tendens Ondernemer Horeca voor het mbo veel aandacht voor de beroepscompetenties. Kenmerkend voor de methode zijn de specifieke beroepssituaties, waarin de praktijk centraal staat. Door samenwerking met de professionele praktijk krijgt jouw student een goed beeld van zijn toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd.

  • Actueel: in opdrachten en theorie
  • Afwisselende opdrachten – ingedeeld op kennis, toepassing, inzicht – en toetsen
  • Projecten in samenwerking met het bedrijfsleven
  • Voor alle kwalificaties uit het kwalificatiedossier

Nog niet bekend met Tendens Ondernemer Horeca?

Ontvang speciale acties, downloads en het laatste Tendens nieuws!

Hoe werkt het?

Tendens: een solide basis met 4 focuspunten

Beroepsgerichte situaties

De werkomgevingen waarin jouw student straks aan het werk gaat lopen erg uiteen. Belangrijk dat hij of zij een sterke basis heeft en overal uit zijn voeten kan. Kenmerkend in het Tendens concept zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met het bedrijfsleven en leveranciers van praktijksoftware krijgt de student een goed beeld van zijn toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Praktijk staat dan ook centraal in de methode.

Didactisch onderwijsconcept

Tendens Ondernemer Horeca is een volledig RTTI-gecertificeerde methode. Alle opdrachten en toetsvragen zijn opgebouwd vanuit deze didactiek. Deze aanpak maakt het doel én nut duidelijk voor student en docent. De verhouding tussen de soorten vragen is per niveau afgestemd op de betreffende student.

Werken zoals je zelf wil: digitaal en/of papier

Tendens Ondernemer Horeca is zowel op papier als digitaal beschikbaar. Zo kun je zelf bepalen of je digitaal, deels digitaal of met boeken les gaat geven. In ons digitale omgeving zijn de opdrachten interactief en intuïtief gemaakt, waardoor de student de stof op een andere manier leert kennen en verbanden makkelijker worden gelegd.

Gemak voor student en docent

Ons digitale omgeving maakt het mogelijk voor de student om altijd en overal te leren. Voor jou, als docent geeft het inzicht in resultaten en studievoortgang en kun je opdrachten opgeven en nakijken. Onze methodewebsite biedt veel gratis ondersteunend docentenmateriaal, zoals verantwoordingsdocumenten, handleidingen, antwoordmodellen en beoordelingsformulieren.

Specials: Tendens houdt je bij de les met gratis lesbrieven en trenddossier

  • Met de Tendens specials gaan we verder dan de basis en nemen we jou en je student mee in de laatste trends en ontwikkelingen in het toerisme en onderwijs
  • Jaarlijks gratis trenddossier
  • Maandelijkse special: lesbrief direct inzetbaar in de klas
  • Opdrachten die actueel zijn en gericht op de laatste trends en software

Aanbod en prijzen

Gratis docentondersteuning | lesbrieven, downloads en multimedia tools
Trends in Gastvrijheid 2019
Eat Local Challenge
Eat Local Challenge

Bekijk en probeer

Probeer een gratis les van Tendens Ondernemer Horeca

  • Ervaar verschillende werkvormen
  • Maak kennis met de boeken, edu’bieb en het digitale platform

 

Aanvragen beoordelingsmateriaal

Gesprek met adviseur

Meer weten over de mogelijkheden van deze lesmethode? Onze adviseur komt graag langs!

Gesprek aanvragen

Aan de slag

Bestellen

Aan de slag met Tendens Ondernemer Horeca? Bestel het lesmateriaal snel en eenvoudig in onze webshop.

  • Binnen 2-5 werkdagen geleverd
  • Laagste prijsgarantie
Naar de webshop

Toegang docentenmateriaal

Bij het lesgeven is het handig om van elk boek een exemplaar te hebben. Bestel je docentenexemplaar altijd met 50% korting. Ook vraag je hier je gratis docententoegang aan voor de methodewebsite van Tendens Ondernemer Horeca.

Docentenmateriaal
Nieuws & Blogs

Gratis proefkatern Angerenstein VZ-IG

Vul je gegevens in en ontvang het proefkatern per post. En bekijk het direct digitaal na het invullen van het formulier.
Het proefkatern wordt naar het opgegeven adres gestuurd.
  • Bekijk het privacy beleid.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanvragen proefmateriaal

Vul je gegevens in en bekijk direct je gratis proefmateriaal
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanvragen Microsoft 365 Introductie

Vul je gegevens in en ontvang een gratis exemplaar van Microsoft 365 Introductie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanmelden Proefrit DigLin MVT (ISBN 310-90-100-0022-6)

Vul je gegevens in en binnen vijf werkdagen kun je DigLin MVT (ISBN 310-90-100-0022-6) gratis uitproberen tot 1 juli 2020.
  • Bekijk het privacy beleid.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tendens special - Trends in Gastvrijheid

Krijg toegang tot de laatste trends in de gastvrijheidsindustrie en activeer jouw studenten met kant-en-klare opdrachten!
  • Bekijk het privacy beleid.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.