2020 was me het jaartje wel. Van offline naar online lesgeven, het nieuw schooljaar offline opstarten en deze laatste dagen voor de kerstvakantie toch weer online afsluiten. Het vergt van docenten, maar ook van studenten, flink wat aanpassings- en doorzettingsvermogen. Zeker in de praktijklessen en stages heeft de Coronacrisis zijn sporen nagelaten in 2020.
Maar hoe zwaar het weer ook was, en zeker ook nog is voor de Nederlandse horeca en het onderwijs, zijn er ook talrijke mooie initiatieven ontstaan. Dit jaar werkte het team van Tendens hard aan het nieuwe Tendens Keuken en we zijn trots dat het ons gelukt is om een unieke lesmethode te creëren.
In het nieuwe jaar halen we daarom écht alles uit onze keuken om jou als docent onze nieuwe en heldere lesmethode te laten zien. Hoe we dat doen?
Allereerst komt onze educatief adviseur Bert Visscher graag bij je koken om onze nieuwe methode laten zien én proeven. Graag vertelt hij je dan ook meer over de samenwerking met Gastronomixs.
Op dit moment leggen we de laatste hand aan onze digitale leeromgeving met de nieuwe fotostappenplannen, instuctievideo’s en gestructureerde en waardevolle theoretische (waren)kennis. Wil je in januari nog een online afspraak inplannen? Neem dan contact op met b.visscher@boomberoepsonderwijs.nl.
Voor nu wensen we je een hele mooie en welverdiende kerstvakantie en zien we je graag weer in 2021. Noteer de Maak Werk van Onderwijs Masterclass Week in je agenda als goed voornemen. Is dat ook alvast gedaan. 😉
Boom beroepsonderwijs organiseert van 8 t/m 12 februari voor jou het online onderwijsevent van 2021: de Maak werk van onderwijs Masterclass Week. Zo kun je onder andere kennismaken met Tendens Keuken, ontwikkelingen in de beroepspraktijk volgen met de Masterclass drankenkennis door Pierre Wind. Of aanschuiven aan het rondetafelgesprek over de toekomst van het horeca-onderwijs.
Geef een reactie