Binnenkort duik ik zelf de keuken in en neem jullie als kok graag mee in het nieuwe Tendens Keuken. Het werken naar dit nieuwe Tendens Keuken was, net als bij het koken van een mooi recept, eerst een zoektocht naar de juiste en mooiste ingrediënten en toen we die hadden gevonden zijn we aan het koken gegaan. We zijn daarbij geholpen door verschillende docenten en ook door chefs uit het bedrijfsleven. Wat er is ontstaan is ons ‘grosse pièce’, een prachtige, verse methode voor de koksopleidingen.
Mooie ingrediënten
Het is misschien wel goed om op een paar van die mooie ingrediënten in te zoomen. Zo hebben we namelijk veel nieuwe foto’s laten maken maar ook prachtige instructievideo’s en stappenplannen. Ook een belangrijk ingrediënt is Gastronomixs.
Het staat als een huis
In het lesmateriaal kan je gebruik maken van verwijzingen en opdrachten die gekoppeld zijn aan Gastronomixs. Deze combinatie mag je zien als een dressing van een goede olijfolie en een mooie Balsamicoazijn, goed geschud heb je een heerlijke saus maar beide ingrediënten apart staan ook als een huis!
Het team van Boom beroepsonderwijs is echt trots op wat we hebben gemaakt. Nieuwsgierig naar het nieuwe materiaal?
Neem gerust contact met mij op, ik steek jullie graag aan met mijn enthousiasme!
Hartelijke groet,
Bert Visscher
Tel: 06-27023116 / E-mail: bvisscher@boom.nl
Wil je niets missen van het nieuwe Tendens Keuken schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.
Geef een reactie