Digitale bundels

De lesmethode Roadmap 365 biedt twee verschillende digitale bundels. Een digitale bundel met learning blocks per mbo-niveau én daarnaast een compleet digitale bundel waar alle applicaties online beschikbaar zijn.

Wat is het?
Het lesmateriaal is geschikt voor elke student die op basis- en gevorderd niveau uitgebreid kennis en vaardigheden wil ontwikkelen op het terrein van Microsoft 365. Deze uitgave is eventueel onder te brengen bij het keuzedeel Digitale vaardigheden Gevorderd. Per mbo-niveau is er een bundel beschikbaar. Deze uitgave is eventueel onder te brengen bij het keuzedeel Digitale vaardigheden Gevorderd.

 

Hoe werkt het?
Jouw student heeft na activatie direct toegang tot de mbo-niveau bundel in onze online leeromgeving.

Met dit 100% digitaal lesmateriaal maakt de student uitgebreid kennis met het online en offline werken met Microsoft 365. En zetten ze de eerste uitgebreide stappen in Officevaardigheden op basis- en gevorderd niveau precies afgestemd op de kennis en vaardigheden die ze straks nodig hebben in de beroepspraktijk.

Wat is het?
De digitale bundel is de ideale centrale oplossing voor jouw school, bedrijf of instelling voor het leren werken met de applicaties van Microsoft 365. Met deze hebben alle gebruikers het gehele (school)jaar toegang tot alle lesstof van de lesmethode Roadmap 365.

Beschikbare applicaties in deze bundel Teams, PowerPoint, Word (specialist en expert), Excel (specialist en expert), Access en Outlook.

Zo leren jouw studenten altijd wat ze nodig hebben.

Hoe werkt het?
Als gebruiker heb je na activatie direct toegang tot alle Microsoft 365 apps; Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, Access en Basisvaardigheden werken met MS 365. De bundel is voor een scherpe prijs beschikbaar en is dan ook een voordelige optie als je als school, bedrijf of instelling wilt werken aan Office-vaardigheden.

De bundel kan rechtstreeks worden besteld via jouw educatief adviseur. Voor afname is een minimum van 250 gebruikers vereist. Wordt de afname groter, dan gaat de prijs omlaag.

De voordelen van werken met de digitale bundels van Roadmap 365

Flexibel & actueel

Werken met de digitale bundel van Roadmap is niet alleen voordelig, maar ook actueel en flexibel.  De bundel is 100% digitaal, waardoor je altijd en overal toegang hebt tot het meest actuele materiaal en de nieuwste learning blocks. Het aanbod wordt automatisch aangevuld

Niveau-bundel: Leren wat je nodig hebt op jouw niveau voor jouw beroepsprakijk

Met deze 100% digitale bundel maak je uitgebreid kennis met het online en offline werken met Microsoft 365 op jouw niveau. Je zet de eerste uitgebreide stappen in Officevaardigheden op basis- en gevorderd niveau en gaat aan de slag met de apps Teams, PowerPoint, Word, Excel, Access en Outlook. Met dit lesmateriaal leer je hoe je deze inzet in jouw beroepspraktijk met alle nieuwe features van Microsoft 365 die worden toegepast.

Met de compleet digitale bundel kies je wat je nodig hebt in jouw situatie

Hierdoor leer je op het juiste moment: just-in-time. Heb je specifieke kennis nodig tijdens je werkzaamheden of opdrachten? Bijvoorbeeld het maken van een draaitabel? Zoek direct het juiste learning block op in de online leeromgeving.

Certificering voor MOS 365 Specialist of Expert

Wil je een certificering halen voor MOS 365 Specialist of Expert? Voor de applicaties Word, Excel, PowerPoint, Access en Outlook biedt Roadmap 365  een afgebakende leerroute om een professionele certificering te behalen. Geschikt vanaf mbo-niveau 3/4

Meer informatie over de opbouw van Roadmap 365: wat zijn Learning Blocks?

De lesmethode Roadmap is opgebouwd uit Learning Blocks. Losse bouwstenen die onderling gecombineerd kunnen worden. Specifiek gericht op jouw opleiding, werksituatie of business case.
De Learning Blocks zijn als volgt opgebouwd:
• Inleiding over het onderwerp of de opties die worden besproken.
• Video´s waarmee je ziet hoe een optie wordt uitgevoerd.
• Visuele stappenplannen waarin de opties worden uitgelegd.
• Simulaties waarmee het geleerde wordt herhaald.
• Kennistoetsen waarmee je het geleerde toetst met multiplechoice vragen.
• Simulatietoetsen waarmee je het geleerde in de praktijk brengt.

Neem contact op met jouw adviseur

Esma Larabi
Esma Larabi
Educatief adviseur
Marije Holterman
Educatief adviseur

Gratis proefkatern Angerenstein VZ-IG

Vul je gegevens in en ontvang het proefkatern per post. En bekijk het direct digitaal na het invullen van het formulier.
Het proefkatern wordt naar het opgegeven adres gestuurd.

  • Bekijk het privacy beleid.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanvragen Microsoft 365 Introductie

Vul je gegevens in en ontvang een gratis exemplaar van Microsoft 365 Introductie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanmelden Proefrit DigLin MVT (ISBN 310-90-100-0022-6)

Vul je gegevens in en ontvang een gratis demo van DigLin MVT.

  • Bekijk het privacy beleid.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tendens special - Trends in Gastvrijheid

Krijg toegang tot de laatste trends in de gastvrijheidsindustrie en activeer jouw studenten met kant-en-klare opdrachten!

  • Bekijk het privacy beleid.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.