Herziening Verkoper

De methode Klantgericht voor niveau 2 Verkoper is herzien. De uitgangspunten voor de nieuwe editie zijn:

  • Leren door doen
  • Vormend: fundament van 21st century skills, werkhouding en werknemersvaardigheden
  • Gelijkwaardige inzet van hoofd-hart-handen / kennis-vaardigheden-houding
  • Gedegen, foutloze vakinhoud van voldoende niveau
  • Glasheldere structuur
  • Flexibel inzetbaar: kleinere eenheden binnen één totaalpakket
  • KD volgend en aansluitend op ESS examens

De herziene methode van Klantgericht.info bestaat uit een geseald pakket met daarin 13 leer-werkboeken en een digitale licentie. Naast het kwalificatiedossier zijn de examentermen van ESS volledig verwerkt. Binnen de 13 thema’s zijn de bijbehorende rekenonderdelen opgenomen.

Je kunt de thema’s naar eigen inzicht door elkaar en naast elkaar aanbieden, bijvoorbeeld aansluitend op de BPV. Eén thema is bedoeld voor een periode van zes weken, bij een tweejarige opleiding. Deze periode omvat ongeveer 12 tot 24 lesuren, een deel voor op school en een deel voor tijdens de stage of bij het leerbedrijf.

Werken zoals jij wilt: papier en/of digitaal

De herziene methode bestaat uit een combipakket. Een combipakket is een papieren boek en een digitale licentie; met de licentie krijg je toegang tot de aangeschafte titel in de digitale leeromgeving.

In de digitale leeromgeving vind je alle theorie en opdrachten uit de boeken en extra’s. Ook biedt het je de mogelijkheid om digitaal les te geven (opdrachten opgeven, nakijken, monitoren).

De opbouw van de thema’s

Elke thema kent dezelfde structuur. In een overzicht ziet een thema er als volgt uit:

de leerdoelen Die staan in een tabel. De student ziet wat hij moet kunnen en kennen. En hij ziet waarop hij beoordeeld wordt tijdens de praktijktoets.
vakkennis en opdrachten Wanneer de student de vakkennis en opdrachten doet, leert hij over en oefent hij met de praktijk. Bij een aantal opdrachten werkt hij aan bewijzen voor de portfolio. Opdrachten waarmee de student actief aan het werk moet herken je aan het pictogram Doe.
praktijktoets Tijdens de praktijktoets laat de student zien dat hij de leerdoelen beheerst. Overleg wanneer en waar hij de praktijktoets aflegt. De beoordeling van de praktijktoets vul je in in de tabel met de leerdoelen.
vaktaal Aan het einde van elke thema staat een begrippenlijst met de belangrijkste begrippen van de thema. De woorden uit de begrippenlijst staan opvallend weergegeven in de theorieteksten.
test je kennis In deze opdracht wordt de vakkennis bevraagd van de desbetreffende thema. De student kan deze opdracht doen als voorbereiding op zijn theorietoets.
terugkijken De student kijkt kort terug op de opdrachten, theorietoets en praktijktoets.

Aanmelden Proefrit DigLin MVT (ISBN 310-90-100-0022-6)

Vul je gegevens in en ontvang een gratis demo van DigLin MVT.

  • Bekijk het privacy beleid.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.