Leermiddelen voor studenten Retail

Entree, niveau 2, 3 en 4
Papier + digitaal
Compleet aanbod

Voorbereid op de beroepspraktijk van morgen

Een opleiding die de student klaarmaakt voor een veranderende arbeidsmarkt

Dat is onze missie! Natuurlijk kunnen studenten ook doorstromen naar het HBO maar met een vak achter de hand worden ze alleen maar beter. Wij houden de veranderingen in het beroepsonderwijs en de arbeidsmarkt voor jou in de gaten en maken hierbij leermiddelen die echt aansluiten.

Als docent sta jij bij ons centraal
Dat doen we door onze leermiddelen aan te sluiten op de actuele beroepspraktijk, kwalificatiedossier en examen. Onze leermiddelen zijn bovendien speciaal ontwikkeld voor de doelgroep van het handelsonderwijs. Maar we gaan verder. Denk bijvoorbeeld aan servicedocumenten, onze digitale leeromgeving, een masterclass Retailinnovatie en andere extra’s. Docenten goed beslagen ten ijs laten komen in het handelsonderwijs, dat is hoe wij vorm geven aan onze missie.

Welke opleidingen bieden we aan?

 • Assistent verkoop/retail
 • Verkoper
 • Verkoopspecialist en Eerste verkoper
 • Manager retail
 • Ondernemer retail

Nog niet bekend met Sarphati?

Het laatste nieuws, tips en acties van Sarphati | Retail ontvangen?

Wat maakt Sarphati anders?

Beroepspraktijk is ons uitgangspunt

De leermiddelen dekken de kwalificatiedossiers en examentermen. Eén boek = één ESS examen.

Maar voorop staat de retail; in leermiddelen, trainingen en online content. Blijf op de hoogte van inspirerende retailverhalen of trainingen via onze nieuwsbrief.

Voor & door docenten

Wij geloven dat de docent de sleutel vormt tot goed handelsonderwijs. Docenten uit het hele land helpen actief mee in de ontwikkeling van leermiddelen, mocht jij ook willen meedenken: Neem dan contact met ons op!

Werken zoals jij wilt: digitaal en/of papier

Alle boeken zijn bestelbaar als combipakket, dat is een papieren boek met een licentie voor de digitale leeromgeving. Jij kiest hoe je werkt: Volledig digitaal, vanuit het boek of een combinatie.

Digitale leeromgeving

Op de digitale omgeving staan opdrachten, overhoringen, extra rekenwerk en meer verrijking van de les. Ook is het eenvoudig om eigen materiaal toe te voegen, huiswerk op te geven, na te kijken en de voortgang van de student te volgen.

Aanbod en prijzen

Alle boeken van Sarphati | Retail zijn bestelbaar als combipakket en jij kiest hoe je werkt: Vanuit het boek, digitaal of een combinatie. Een combipakket bestaat uit een papieren boek en een licentie; met de licentie krijg je de hele opleiding toegang tot de aangeschafte titel in de digitale leeromgeving.

De bundel is een set van meerdere combipakketten met een licentie. Hiermee kan de student alle benodigde boeken in één keer met korting aanschaffen. Bekijk het nieuwe titeloverzicht voor de ISBN’s en prijzen!

Bekijk en probeer

Bekijk de boeken en ervaar de docentenomgeving!

 

Bekijk de boeken en ervaar de docentenomgeving! Maak kennis met het digitale platform van Boom beroepsonderwijs, hierop vind je onder andere:

 • Antwoordmodellen
 • Nieuwsberichten en video’s
 • Powerpoint presentaties per hoofdstuk
 • Extra rekenwerk

Gesprek met accountmanager

Meer weten over de mogelijkheden van deze lesmethode? Onze accountmanager komt graag langs!

Gesprek aanvragen

Aan de slag

Bestellen

Aan de slag met de leermiddelen van Sarphati? Zet de leermiddelen op de boekenlijst, studenten bestellen snel en eenvoudig in onze webshop:

 • Binnen 5-8 werkdagen geleverd
 • Laagste prijsgarantie

Toegang docentenmateriaal

Bij het lesgeven is het handig om van elk boek een exemplaar te hebben. Bestel je docentenexemplaar altijd met 50% korting. Ook vraag je hier je gratis docententoegang aan voor de digitale docentenomgeving van Sarphati.

Docentenmateriaal

Retail-Skills

Retail-Skills is een aanbod van leermiddelen dat docenten in staat stelt mbo’ers te laten werken aan belangrijke vaardigheden voor de Retail. Studenten werken aan realistische en praktische opdrachten waardoor de Retail voor hen tot leven komt.

Het doel is het beter voorbereiden van mbo’ers op de arbeidsmarkt in een gesimuleerde omgeving waarbij de winkelpraktijk centraal staat.

Lees verder
Het laatste nieuws

Support Your Locals

De coronacrisis is nog steeds het gesprek van de dag, ongetwijfeld ook binnen uw docententeam. Wanneer kunnen we het terras op en hoe gaan we de draad van het gewone leven weer oppakken? Maar als het goed is, spreken we […]

Vier manieren om breed opleiden vorm te geven

Bij niveau 2 is breed opleiden al behoorlijk ingeburgerd. Bij niveau 4 is het breed opleiden nog een terrein van zoeken en experimenteren. Dat leidt tot mooie dingen, maar ook verwarring en soms ook een Babylonische spraakverwarring. Heeft iedereen dezelfde definitie […]

Gratis proefkatern Angerenstein VZ-IG

Vul je gegevens in en ontvang het proefkatern per post. En bekijk het direct digitaal na het invullen van het formulier.
Het proefkatern wordt naar het opgegeven adres gestuurd.
 • Bekijk het privacy beleid.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanvragen proefmateriaal

Vul je gegevens in en bekijk direct je gratis proefmateriaal
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanvragen Microsoft 365 Introductie

Vul je gegevens in en ontvang een gratis exemplaar van Microsoft 365 Introductie.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanmelden Proefrit DigLin MVT (ISBN 310-90-100-0022-6)

Vul je gegevens in en ontvang een gratis demo van DigLin MVT.
 • Bekijk het privacy beleid.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tendens special - Trends in Gastvrijheid

Krijg toegang tot de laatste trends in de gastvrijheidsindustrie en activeer jouw studenten met kant-en-klare opdrachten!
 • Bekijk het privacy beleid.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.