Als docent ben je altijd druk. Ben je niet aan het lesgeven dan ben je wel de volgende les aan het voorbereiden, opdrachten aan het nakijken, voer je een gesprek met een student of een collega of ben je bezig met de administratie.

Gelukkig had je tijd voor een bezoek aan de landelijke docentendag handelsonderwijs. Bedankt dat je ook onze stand hebt bezocht. Daar kon je onder andere kennismaken met onze methodes Sarphati | retail, Keuzedelen en Roadmap.

Ben je na al dat multitasken toe aan wat ontspanning? Bekijk dan onze lijst met (digitale) ontspanningstips:

TIP 1: ASMR-video’s
TIP 2: Friemelspelletjes (fidget)
TIP 3: Muziek
TIP 4: Ontspanningsoefeningen
TIP 5: Beelden

Meer weten?

Wil je meer weten over Sarphati | retail, Keuzedelen of Roadmap?
Maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Ontspanningstips

TIP 1: ASMR-video’s 

ASMR staat voor Autonomous Sensory Meridian Response. Als je hier gevoelig voor bent geven bepaalde geluiden, beelden of aanrakingen een ontspannen gevoel. Denk aan regen dat op een dak tikt of iemand die je haren kamt. Online zijn veel video’s te vinden die hierop inspelen:

Bonus: video van Bob Ross 

TIP 2: Friemelspelletjes (fidget)

Friemelspeelgoed, ook wel bekend als Fidget Toys, is speelgoed waarmee je kunt twisten, knijpen of spinnen. De herhalende bewegingen bieden op momenten van spanning en stress rust. Ook online kun je verschillende friemelspelletjes vinden:

 

TIP 3: Muziek

Ook muziek kan helpen om te ontspannen. Sommigen ervaren het zelfs als meer ontspannend dan een massage, kop thee of een wandeling.

TIP 5: Beelden

Ook (natuur)beelden kunnen je helpen ontspannen. Kijk mee naar …

Fotogalerij

Bedankt voor je bezoek aan onze stand.

 

Een jaar lang gratis warme koffie of thee?

Ben je na al dat multitasken vooral toe aan warme koffie of thee? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Je krijgt er een schooljaar lang warme koffie of thee bij. Want wanneer jij dit najaar een afspraak maakt met een van onze adviseurs, brengen zij een duurzame (dubbelwandige en vaatwasserbestendige) koffiebeker voor jou en je collega mee. Tijdens de koffiebreak vertellen ze je meer over onze lesmaterialen, maar zijn ze vooral erg nieuwsgierig hoe ze jou nog beter kunnen ondersteunen dit schooljaar. Zo maken we samen meer werk van onderwijs. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.