Plenair programma

Keynotespreker: René de Vries
René de Vries, (Rijks)Havenmeester Havenbedrijf Rotterdam

Om de kans op beveiligingsincidenten in de haven van Rotterdam zo klein mogelijk te houden, zijn er uiteraard regels voor beveiliging van toepassing. Deze regels zijn vastgelegd door de Internationale Maritieme Organisatie (IMO) in de International Ship & Port Facility (ISPS) Code. Havenmeester René de Vries is als Port Security Officer (PSO) namens de burgemeester de autoriteit voor de beveiliging in de hele haven en ziet toe op de handhaving van deze regels. René de Vries geeft je tijdens de inORDE-dag inkijk in deze bijzondere wereld.

SBB Trendspel
Hedy Segond von Banchet, secretaris sectorkamer Zakelijke dienstverlening en Veiligheid

Wat zijn de belangrijkste trends en ontwikkelingen in het domein Veiligheid? En wat is de impact op de kwalificatiedossiers en opleidingen? Waar kan de aansluiting van het beroepsonderwijs op het bedrijfsleven beter? Met behulp van het SBB trendspel gaan we op een interactieve manier aan de slag met deze trends en ontwikkelingen.

KD Particuliere beveiliging 2021
Johan Dijkstra (ov), marktsegment Orde en Veiligheid, Hedy Segond von Banchet, SBB

Op dit moment staat er een nieuw kwalificatiedossier Particuliere beveiliging gepland voor 1 januari 2021. We bespreken de aanleiding voor deze vernieuwing en wat de belangrijkste veranderingen in het dossier zijn. Een tijdige start voor schooljaar 2021/2022.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.