Ontmoet de sprekers

Ontmoet de sprekers

Deze inspirerende mensen nemen je mee in de wereld van retailinnovaties:

Tom Kikkert

Tom is een veelgevraagd spreker en adviseur op het gebied van de betekeniseconomie en de gevolgen hiervan voor retailers. In zijn advieswerk en presentaties spelen het hebben van een sterke identiteit als bedrijf, het creëren van ambassadeurs onder klanten en medewerkers, en het veranderend consumentengedrag een belangrijke rol. Naast spreker en adviseur is Tom co-auteur van het boek Duurzame businessmodellen.

Ger Boersma

Ger Boersma is gepokt en gemazeld in de internationale retail in directiefuncties en heeft brede ervaring in digitale concepten. In samenwerking met zijn compagnons de Future Store Arnhem opgezet. Auteur van Retail in Oorlog waarin de veranderingen in het distributiemodel én oplossingen worden aangegeven voor producent, merk en retailer. Adviseert bedrijven in kanaalverbindende digitalisering in de grenzeloze wereld van nu. Zijn motto voor de bedrijven is simpel: ‘gewoon daar zijn waar de consument koopt.’

Ria van Dinteren

Ria is auteur, docent en onderzoeker op het gebied van de toepassingen van neurowetenschap. Leren leuk maken, zoeken naar verbinding is daarbij de kern.

Elmer Smith

Elmer is de host van de Masterclass. Met zowel ervaring in de retail als in het onderwijs is Elmer helemaal op zijn plaats bij Boom beroepsonderwijs. Hij is uitgever van de leermiddelen en trainingen van Sarphati | Retail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.