Ben jij servicegericht, kun je snel en adequaat handelen en heb je de juiste communicatieve vaardigheden? Dan ben jij de collega naar wie wij op zoek zijn. Boom uitgevers, de uitgeverij voor het beroepsonderwijs en voortgezet onderwijs in Meppel, zoekt per direct een:

Medewerker Klantenservice (36 uur)

 

Wat ga je doen?
Jouw dagen zijn nooit hetzelfde. Als medewerker klantenservice ben je onderdeel van de afdeling Advies en Service. Samen met jouw team, welke bestaat uit 6 personen, ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten bij vragen of problemen en lever jij de support die de klant nodig heeft. Je bent in staat de juiste oplossing te vinden door de goede vragen te stellen.
Je bent verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste informatie over onze producten en je draagt op deskundige wijze zorg voor de registratie en afhandeling van vragen en klachten die binnenkomen via telefoon, e-mail, WhatsApp en ons ticketsysteem TOPdesk. Je voert klant- en verkoopgegevens in en doet de administratieve verwerking van verkoopopdrachten in het informatiesysteem NAV KnK. Je levert daarnaast ICT-support zoals het oplossen/rapporteren van eenvoudige technische storingen of incidenten, het testen van softwareproducten en het beheren van onze licenties.

Wat neem jij mee?

  • Jij bent klant- en oplossingsgericht, je neemt de verantwoordelijkheid voor het afhandelen van servicemeldingen volgens vaste afspraken en zorgt dat de oplossingen die je biedt van goede kwaliteit zijn. De behoefte van de klant staat voor jou centraal.
  • Je hebt ervaring met het opnemen van de telefoon (bijv. uit een receptioniste-, telefoniste- of klantenservice medewerker functie)
  • Je bent ICT-minded, enthousiast en gedreven en je beschikt over MBO4+ of hbo werk- en denkniveau.
  • Je bent een teamplayer, maar bent ook in staat zelfstandig te werken en je gaat voor het best haalbare resultaat. Op deze energieke afdeling dien je zorgvuldig, flexibel en stressbestendig te zijn.
  • Je hebt inlevingsvermogen, een prettige telefoonstem en je beschikt over een goede dosis overtuigingskracht. Hierdoor is jouw communicatie helder, duidelijk en effectief.
  • Je denkt daarnaast actief mee over de verdere ontwikkeling en verbetering van de afdeling klantenservice en kunt werken met informatiesystemen zoals TOPdesk en Navision of bent in staat snel te leren werken met nieuwe systemen.

Wat hebben wij jou te bieden?
Altijd al willen werken bij een uitgeverij waar klanttevredenheid vooropstaat? Ga dan aan de slag in ons team als medewerker Klantenservice. Ons team is betrokken, vernieuwend en enthousiast. Wij bieden een afwisselende baan in een actieve en energieke werkomgeving met een passend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals de mogelijkheid tot het deelnemen aan beroepsrelevante trainingen. De cao voor het Uitgeverijbedrijf is op deze functie van toepassing.

Werken bij Boom Uitgevers
Boom uitgevers draagt bij aan het succes van docenten en studenten in het beroepsonderwijs en voortgezet onderwijs. Wij ontwikkelen samen met docenten, leerlingen en het bedrijfsleven innovatieve leermiddelen voor het praktijkonderwijs, vso, vo en mbo. Daarnaast is Boom Uitgevers een inhoudelijke gesprekspartner voor het onderwijs, onderwijsgerelateerde organisaties en het bedrijfsleven.

Als medewerker bij Boom uitgevers kom je terecht in een transparant en informeel bedrijf waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt. Wij kijken met een kritische en constructieve blik naar onze werkzaamheden en gaan voor plezier in het werk. We zetten graag die ene stap extra.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Angela van Raak-van Rumpt, manager Educatief Advies & Service, via telefoonnummer +31612847488. Je sollicitatie en cv kun je tot en met 21 mei 21 mailen naar Boom Uitgevers, t.a.v. Mirjam Bergsma, hoofd Personeel & Organisatie, via: sollicitatie@boom.nl.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.