Wat maakt inORDE bijzonder?
  • Gemaakt voor de doeners

De leermiddelen zijn ‘niveau 2 vriendelijk’ gemaakt, met duidelijke taal, veel voorbeelden en uitleg. Ook houdt dat in dat alle thema’s en hoofdstukken dezelfde structuur hebben. De pagina’s zijn ruim opgemaakt en de tekstblokken zijn overzichtelijk, met veel gebruik van koppen en opsommingen.
En misschien het belangrijkste: (heel) veel opdrachten en (zelf)toetsen voor alle examens!

Bekijk hier voorbeelden van het lesmateriaal >

  • Blended leren met boek en digitale leeromgeving

Naast boeken krijgt de student ook toegang tot de digitale leeromgeving. De theorie komt hier tot leven met links naar relevante websites en video’s.

In de online omgeving zijn ook alle opdrachten uit de werkboeken beschikbaar, plus praktijkopdrachten en Test je kennis toetsen. In combinatie met de thematoetsen en SVPB oefenexamens zorgt inORDE voor een optimale voorbereiding op alle SVPB examens Beveiliger 2 en 3!

Klik hier voor een demolicentie van digitale leeromgeving >

  • Vertrouwde basis, veel nieuwe mogelijkheden

Docenten waarderen de opzet van thema’s en hoofdstukken. Thema’s zijn gerelateerd aan 1 SVPB examen, prettig voor student en docent. Elk hoofdstuk kent leerdoelen die vervolgens met een Test je kennis opdracht getoetst worden.

Nieuw in de leermiddelen is dat studenten leren werken met Word 365. Zij stellen stap voor stap een specifiek rapport samen. Met uitgebreide – door docenten ontwikkelde – beeld- en video opdrachten werkt de student (online, zelfstandig en/of klassikaal) aan de vaardigheid waarnemen.
Studenten maken kennis met PEC BV en kunnen oefenen in het thema Doelmatig optreden basis.

Op verzoek zijn de theorieboeken en het werkboek samengevoegd in theorie- en werkboeken. Een paragraaf theorie wordt direct gevolgd door een of meer opdrachten. In de digitale leeromgeving zijn alle opdrachten ook te vinden plus praktijkopdrachten en zelftoetsen.

  • Ontwikkeld samen met docenten en beroepspraktijk

De lesmethode inORDE bereidt niet alleen voor op de SVPB examens, maar ook op de beroepspraktijk. Professionals uit de beroepspraktijk hebben meegewerkt aan wet- en regelgeving basis, specifiek rapporteren, proactief beveiligen, hospitality en technische systemen. Docenten hebben opdrachten ontwikkeld voor Waarnemen en Doelmatig optreden basis.

  • Voorbereid op de SVPB examens

Studenten maken tijdens het leren kennis met alle vraagsoorten die in de SVPB vakkennisexamens worden gebruikt. Elk hoofdstuk bevat een samenvatting en van elke exameneis is aangegeven waar het behandeld wordt en kan de student eigen aantekeningen toevoegen. Test je kennis toetsen worden automatisch nagekeken en representatieve SVPB oefenexamens kunnen onbeperkt gemaakt worden.

Een stappenplan maakt de student vertrouwd met Word, opdrachten waarnemen zijn gebaseerd op SVPB examenvragen en met rollenspellen bereidt de student zich maximaal voor op het examen Doelmatig handelen basis.

 

  • Op basis van didactische kennis en ervaring met het MBO

Boom beroepsonderwijs heeft met ruime kennis en ervaring in en faciliteiten voor het MBO onderwijs.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.