Wat maakt JuridischJuist.info bijzonder?
  • Blended leren met boek en digitale leeromgeving

Naast boeken krijgt de student ook toegang tot de digitale leeromgeving. De theorie komt hier tot leven met links naar relevante websites en video’s.

Met een grote hoeveelheid opdrachten werkt de student aan zijn juridische kennis en vaardigheden. Opdrachten zijn online gekoppeld aan de bijbehorende theorie. Liever werken op papier? Download dan de opdrachten in PDF.

Klik hier voor een demolicentie van digitale leeromgeving >

  • Kennis, inzicht, praktische ‘Aan de slag’ en casusopdrachten

De juridische opleidingen zijn kennis opleidingen. Door verschillende soorten opdrachten en het toepassen van verschillende vraagsoorten wordt leren niet saai. Kennisvragen worden bijvoorbeeld op 6 verschillende manieren gesteld. En een hoofdstuk begint altijd met een oriëntatieopdracht en eindigt met praktische opdrachten en een inhoudelijke casus.

Bekijk hier voorbeelden van het lesmateriaal >

  • Zelfstandig nakijken

Wil je studenten zelfstandig laten werken? Thuis of in de klas? Laat ze hun eigen antwoorden controleren in de digitale leeromgeving. Het maakt niet uit of ze op papier of online werken. Jij kunt je je zo concentreren op de opdrachten die je wilt beoordelen.

  • Opdrachten ook beschikbaar in PDF

De leermiddelen van JuridischJuist.info bestaan uit een theorieboek en een digitale leeromgeving. Online is een grote hoeveelheid opdrachten beschikbaar en zijn de kennis- en inzichtopdrachten gekoppeld aan de relevante theorie. Werk je liever op papier? Download dan de opdrachten.

  • Begrippen oefenen met WRTS

De professionele beroepspraktijk staat bol van de vaktermen. In elk hoofdstuk worden de belangrijkste overzichtelijk gepresenteerd. Wil jij jouw mbo-studenten zelfstandig en op een eenvoudige, effectieve én leuke manier begrippen laten oefenen? Alle titels van JuridischJuist.info zijn te vinden in de app WRTS. Zowel op de pc als op de smartphone.

Lees hier meer over WRTS >

Aanmelden Proefrit DigLin MVT (ISBN 310-90-100-0022-6)

Vul je gegevens in en ontvang een gratis demo van DigLin MVT.

  • Bekijk het privacy beleid.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.