Hospitality geeft een organisatie en haar bezoekers niet alleen een goed gevoel. Een positieve bezoekbeleving draagt ook bij aan goede bedrijfsresultaten. Lukt het een bedrijf om een 9 of zelfs een 10 te scoren bij de bezoeker? Dan kan het erop rekenen dat deze terugkomt.
Gastvrijheid in het onderwijs
Hospitality heeft een enorme economische waarde. De soft skill is zelfs zo belangrijk dat er al tijdens de opleiding aandacht aan zou moeten worden besteed. Onderzoekers adviseren de vaardigheid niet alleen toe te voegen aan het curriculum, maar ook in de onderwijsinstellingen zelf te werken aan een cultuurverandering als het gaat om gastvrijheid.
Change management door Microsoft
Een algemene regel voor elke beheerder is “if it ain’t broke, don’t fix it”. Als je spontaan onderdelen in hard- […]
Digitale geletterdheid: de huidige status
De huidige generatie groeit op in een digitale wereld. Het is vanzelfsprekend geworden om digitale media dagelijks te gebruiken. Maar hoe is het eigenlijk gesteld met de digitale geletterdheid van leerlingen? En waarom is het zo belangrijk hier aandacht aan te besteden?
Het ontwikkelteam van Sarphati | Logistiek stelt zich voor…
Het nieuwe leermiddelenaanbod van Sarphati Logistiek wordt ontwikkeld door een team van 20 ervaren ontwikkelaars en experts uit de logistieke praktijk. De komende periode zullen de verschillende teamleden zich in deze nieuwsbrief aan u voorstellen. We starten met Erik Jonker
inORDE: Beveiliger niveau 3
De leermiddelen voor Beveiliger 3 zijn bestelbaar. Je kunt werken met het theorie-/werkboek en de digitale leeromgeving of juist met de digitale leeromgeving in combinatie met het theorieboek. 100% online kan ook. In dit artikel vind je informatie over de behandelde thema’s en opbouw van het materiaal.
StruX WerkStart Werken in een (zorg)instelling
Werken in een (zorg)instelling is onderdeel van de leerlijn StruX WerkStart. Het bevat 1 inleidend hoofdstuk en materiaal voor 13 […]
Keuzevak Kennismaking met uiterlijke verzorging
In januari verschijnt het herziene keuzevak Kennismaking met uiterlijke verzorging (isbn: 9789037261424). Met dit keuzevak oriënteren jouw leerlingen zich op […]
Keuzevak Haarverzorging
In januari verschijnt het herziene keuzevak Haarverzorging (isbn: 9789037261448). Dit keuzevak gaat over het uitvoeren van haarbehandelingen bij klanten. Jouw […]
Keuzevak Bijzondere keuken
In januari verschijnt het herziene keuzevak voor de Bijzondere keuken (isbn: 9789037261929). Met dit keuzevak leren je leerlingen een bijdrage […]