Bedankt voor je deelname aan de Maak werk van Zorg, Welzijn en Sport week. Heb je de afgelopen dagen iets gemist of wil je nog iets terugkijken? Hieronder vind je per dag een overzicht van alle artikelen, video’s, lesbrieven en webinars. Zo maken we samen werk van onderwijs.

Direct naar lesmateriaal voor zorg en welzijn Direct naar lesmateriaal voor sport en bewegen

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Maandag

Donderdag

Angerenstein

Lesmateriaal voor Zorg & Welzijn

Al meer dan 15 jaar bundelt Angerenstein Zorg & Welzijn theorie en praktijk om de welzijns- en zorgprofessionals van morgen voor te bereiden op hun toekomst. Door kennis op te doen vanuit de uitgebreide theorie maar ook door ze te leren hoe te handelen in, en voorbereid te zijn op, kritische beroepssituaties.

Lesmateriaal voor Sport & Bewegen

Actieve studenten kiezen een actieve opleiding. Maar een opleiding kan niet zonder theorie. Voordat studenten Sport en Bewegen écht in de praktijk aan de slag gaan, leren ze de theoretische kennis met Angerenstein. De methode Angerenstein Sport & Bewegen voldoet aan het kwalificatiedossier en geeft jouw studenten de handvatten die ze nodig hebben in de praktijk.

MEER OVER ANGERENSTEIN

Ook interessant 

Bekijk ons aanbod van Keuzedelen en Roadmap 365.

Keuzedelen

Boom beroepsonderwijs is de grootste aanbieder van mbo keuzedelen, zowel generiek als beroepsgericht. Met meer dan 125 keuzedelen voor elk domein. Voor als je écht wilt kiezen!

Lees meer over de keuzedelen

Roadmap 365

De meest actuele, complete en flexibele leerlijn wanneer het gaat om Officevaardigheden met Microsoft 365.

Lees meer over Roadmap 365

Meer weten?

Plan een afspraak met je adviseur

Onze educatieve adviseurs komen graag bij je langs.

Plan een afspraak
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.