Bedankt voor je interesse in Roadmap 365, de meest actuele, complete en flexibele leerlijn wanneer het gaat om Officevaardigheden met Microsoft 365. Op deze pagina nodigen wij jou uit om zelf actief kennis te maken met deze lesmethode. Via de button hieronder kun je gratis een Learning Block: Functies in Excel basisvaardigheden aanvragen.

Bekijk hier de inhoud per combipakket 

Bij Roadmap 365 krijg je altijd een combipakket, wat betekent dat je naast het boek toegang krijgt tot het lesmateriaal in onze digitale leeromgeving.

Met Roadmap 365 leer je gericht werken met een specifieke Microsoft App. Speciaal voor het mbo zijn er domeinboeken met een selectie van Learning Blocks die exact aansluiten bij de verschillende kwalificatiedossiers (kd’s). Hieronder vind je de inhoudsopgaven van de App-specifieke boeken en domeingerichte boeken.  Hier zie je in één oogopslag welke Learning Blocks er zijn ingezet per boek. In de specifieke applijsten kun je terugvinden welke functies er in de verschillende Learning Block worden behandeld.

Inhoudsoverzicht Microsoft 365 Introductie
Inhoudsoverzicht domeinboeken
Inhoudsoverzicht Word
Inhoudsoverzicht Excel
Inhoudsoverzicht PowerPoint 
Inhoudsoverzicht Outlook

Vraag een gratis exemplaar aan van Roadmap 365 Introductie

 

Met dit lesmateriaal (boek + digitale omgeving) maak je kennis met het online en offline werken met Microsoft 365. Je zet  de eerste stappen in Officevaardigheden op basisniveau en gaat aan de slag met de apps Teams, PowerPoint, Onedrive, Word, Excel en Outlook. Met dit lesmateriaal leer je alles over deze Microsoft 365 app en hoe je deze inzet in jouw beroepspraktijk met alle nieuwe features van Microsoft 365 die worden toegepast.

De samengestelde learning blocks dekken de eindtermen van de certificeringen van Microsoft Outlook of van ECDL. Door de visuele methode, met veel video’s, oefeningen, toetsen is dit boek ook bijzonder geschikt voor maatwerk bij online lesgeven, afstandsonderwijs of bedrijfstrainingen.

Vraag direct jouw gratis beoordelingsexemplaar aan.

 

 

 

Meer weten over Roadmap 365?

Meer informatie of een vrijblijvende demonstratie van de mogelijkheden van Roadmap 365. Vraag dan een gesprek aan met adviseur Gerard Schröder.

 

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.