Jouw student opleiden tot Welzijnsprofessional?

De lesmethode Angerenstein Zorg & Welzijn combineert het beste van twee werelden: een complete, gedegen methode speciaal ontwikkeld voor de opleidingen Pedagogisch Werk, Maatschappelijke Zorg, Sociaal Werk, Verzorgende-IG en Assistent in de Gezondheidszorg die zowel flexibel als eenvoudig in te zetten is! Met onze nieuwe digitale leeromgeving en grote variatie aan leervormen weet je zeker dat jouw student in elke situatie goed voorbereid is!

Angerenstein Welzijn biedt:

  • Alle thema’s over hetzelfde onderwerp in één boek. Overzichtelijk en duidelijk. 
  • Communicatieve deelvaardigheden trainen, met behulp van TrainTool.
  • Een uitgebreid scala aan kritische beroepssituaties voor praktijkgerichte groei.
  • Flexibel leren op hun eigen voorwaarden – digitaal, op papier of een combinatie van beide. 

ISBN 9789037256499

9789037254389

Binnenkort! Nieuwe editie Sociaal werk 

Onze methode voor sociaal werk krijgt een flinke update! Op thema geclusterd, op een interactieve manier communicatieve vaardigheden trainen en passend bij het kwalificatiedossier? Ja, we hebben geluisterd. Samen ontwikkelen we het juiste materiaal om de sociaal werker van morgen een goede start te geven.

Lees meer

 

Herzien in 2023: Pedagogisch werk

In 2023 hebben we de methode herzien. We hebben de afgelopen jaren volop geluisterd naar jullie opmerkingen en ervaringen. Dat heeft ons doen besluiten om onze methode opnieuw in te delen. We hebben nu de onderwerpen bij elkaar gezet zodat jullie het onderwijs themagewijs/themagestuurd kunnen inrichten. Maar het belangrijkste is misschien het onderdeel ontwikkelingspsychologie. Een vraag die luid en duidelijk overkwam. We hebben dit daarom behoorlijk uitgebreid en een eigen boek gegeven.

Lees meer

Maatschappelijke zorg incl. TrainTool

In de lesmethode Maatschappelijke zorg van Angerenstein Zorg & Welzijn zijn de kennis en vaardigheden gebundeld om de welzijnsprofessional van morgen voor te bereiden op zijn of haar toekomst. Door kennis op te doen vanuit de uitgebreide theorie, maar ook door te leren hoe te handelen tijdens – en voorbereid te zijn op – kritische beroepssituaties. Zo geven we welzijnsprofessionals de juiste kennis en vaardigheden om in hun beroepspraktijk zelfverzekerd en met gevoel voor verantwoordelijkheid te kunnen handelen.

Lees meer

Nieuws & Blogs
Naar overzichtspagina

Aanvragen proefmateriaal

Vul je gegevens in en bekijk direct je gratis proefmateriaal

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.