Jouw student opleiden tot zorgprofessional?

De lesmethode Angerenstein Zorg & Welzijn combineert het beste van twee werelden: een complete, gedegen methode speciaal ontwikkeld voor de opleidingen Pedagogisch Werk, Maatschappelijke Zorg, Sociaal Werk, Verzorgende-IG en Assistent in de Gezondheidszorg die zowel flexibel als eenvoudig in te zetten is! Met onze nieuwe digitale leeromgeving en grote variatie aan leervormen weet je zeker dat jouw student in elke situatie goed voorbereid is!

Angerenstein Zorg biedt:

  • het ideale naslagmateriaal
  • meest uitgebreide aanbod aan kritische beroepssituaties
  • werken zoals je zelf wilt: digitaal en/of papier
  • grote variatie in type opdrachten

 

Verzorgende-IG

Nieuw bij Angerenstein Zorg & Welzijn is het lesmateriaal voor de verzorgende-IG.  Om studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op hun start als verzorgende-IG bieden we uitdagend en actueel lesmateriaal. Waarbij de verzorgende-IG het verschil maakt door met echte aandacht te werken en echt contact te maken met de zorgvrager.

Lees meer

 

Binnenkort: Verpleegkundige

Als verpleegkundige ben je de spil in het zorgproces. Het is jouw taak om de zorg voor de zorgvrager naadloos te coördineren en te organiseren. Dit vereist diepgaande kennis en een breed scala aan vaardigheden. Momenteel ontwikkelen we een innovatieve methode die je voorziet van een uitgebreide reeks leermiddelen om de volgende generatie professionals goed voor te bereiden op de uitdagingen van het werkveld.

 

Assistent in de Gezondheidszorg

Met ons nieuwe Gemeenschappelijke Basisprogramma voor de Assistent in de Gezondheidszorg richten wij ons op de toekomstig tandarts-, dokters- en apothekersassistent. Met de modulaire en thematische opzet kan de student gepersonaliseerd leren en de optimale ontwikkelkansen creëren.

Lees meer

Nieuws & Blogs
Naar overzichtspagina

Aanvragen proefmateriaal

Vul je gegevens in en bekijk direct je gratis proefmateriaal

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.