Sarphati_Ligistiek

Lesmethode voor de toekomstig logistiek medewerker, teamleider, supervisor en de specialist transport en logistiek

mbo niveau 2, 3 en 4
100% KD-dekkend
Digitaal + papier

Sarphati Logistiek is vernieuwd en compleet

De docent is en blijft de belangrijkste schakel voor goed opgeleide studenten. Wij zetten de docent centraal en helpen met een compleet en actueel leermiddelenaanbod. Het aanbod bestaat uit basis- en profieluitgaven en verschillende vakspecifieke keuzedelen. De leermiddelen zijn afgestemd op de actuele beroepspraktijk, het kwalificatiedossier en de examens van ESS.

Het leermiddelenaanbod van Sarphati | Logistiek is  op verzoek van de scholen uitgebreid met Opdrachtgestuurd Onderwijs (OgO). Als antwoord op de vraag hoe je studenten blijft binden en boeien, zijn authentieke beroepstaken ontwikkeld die de vakkennis en beroepsvaardigheden van de leermiddelen integreren en de student voorbereiden op de proeven van bekwaamheid. Opdrachtgestuurd Onderwijs is onderdeel van de combipakketten.

De sterke punten van Sarphati | Logistiek:

 • Opdrachtgestuurd Onderwijs: uitdagende projecten waar de beroepspraktijk centraal staat
 • Uitgebreide docentondersteuning, bestaande uit PowerPoints, vakgerelateerde nieuwsberichten en relevante video’s
 • Blijf actueel met onbeperkt toegang Logistiek.nl
 • Aanbod dat is ontwikkeld in samenwerking met experts uit het beroepenveld, logistieke warehouse- en vervoersbedrijven, Acrentis (VCA) en logistiek.nl

Met Sarphati | Logistiek stoom je jouw student klaar voor de veranderende arbeidsmarkt! Meer informatie en proefmateriaal vind je hier.

Waarom Sarphati | Logistiek

Opdrachtgestuurd Onderwijs

Hoe bind en boei je generatie Z en bereid je hen voor op de beroepspraktijk? Dat zijn vraagstukken die spelen binnen het mbo-onderwijs en waarmee Boom Beroepsonderwijs aan de slag is gegaan. Na gesprekken en ontwikkelsessies met docenten is daar een innovatieve aanpak uit voortgekomen: Opdrachtgestuurd Onderwijs (OgO).

In de (integrale) beroepstaken werken studenten aan uitdagende opdrachten in de context van hun toekomstige beroep. De concrete taken en beroepssituaties zijn omgezet naar heldere thema’s die het programma vormen voor de opleiding. De vakkennis en beroepsvaardigheden van het kwalificatiedossiers zijn hiermee gedekt.

Wil je meer weten over OgO? Bekijk de video.

Eén boek = één examen

De leermiddelen dekken de kwalificatiedossiers en examentermen. Het uitgangspunt is eén boek = één ESS-examen. Voorop staat de logistiek: in leermiddelen, opdrachten en online content.

Online platform logistiek.nl

Studenten krijgen met de aanschaf van een combipakket van Sarphati | Logistiek gratis toegang tot Logistiek.nl: het platform voor logistieke professionals. Voor docenten is er eveneens gratis toegang. Opdrachten in het leerwerkboek zijn gekoppeld aan de actuele artikelen en casussen van Logistiek.nl.

Extra mogelijkheid VCA-certificaat

Wil je jouw student na zijn logistieke opleiding direct veilig en verantwoord mee laten draaien in het logistieke werkveld? Door onze samenwerking met Acrentis zorgen wij ervoor dat je student direct aan het werk kan en mág. Met de speciale e-learning zorgen we ervoor dat de student zijn VCA-certificaat haalt.

Compleet aanbod

Theorie is een belangrijke basis voor kennis, maar vakkennis en vaardigheden komen pas tot bloei in de beroepspraktijk. Daarom bieden wij een totaalconcept wat studenten helpt om zich succesvol voor te bereiden op die veranderende beroepspraktijk.

Voor & door docenten

De docent vormt de sleutel tot goed onderwijs. Docenten uit het hele land helpen actief mee in de ontwikkeling van leermiddelen. Maak jij met ons werk van onderwijs?

Varieer en leer meer: papier, digitaal of beide

Alle leermiddelen van Sarphati | Logistiek zijn verkrijgbaar als combipakket. Kies zelf hoe je werkt: volledig digitaal, vanuit het leerwerkboek of een combinatie van beide. Met een combipakket krijg je voor een vaste prijs zowel het leerwerkboek als de digitale licentie. Deze licentie geeft je toegang tot de digitale leeromgeving van Sarphati | Logistiek.

Bekijk het totale aanbod

 

Keuzedelen

Boom beroepsonderwijs is de grootste aanbieder van MBO keuzedelen, zowel generiek als beroepsgericht. Met meer dan 150 keuzedelen voor elk domein. Voor als je écht wilt kiezen!

> Lees meer over de keuzedelen
> Bekijk titeloverzicht

Het laatste nieuws
Naar overzichtspagina
Evenementen

Leefstijl open Basistraining voor mbo

Tweedaagse Leefstijl basistraining voor MBO op 06 en 07 juni 2024 De training is praktijkgericht. Het ontwikkelen van de vaardigheden van de docent om Leefstijl in de klas toe te passen staat centraal. Ook is de training goed voor de […]

Meer lezen »

Leefstijl Open basistraining voor mbo

Tweedaagse Leefstijl basistraining voor MBO op 26 en 27 september 2024 De training is praktijkgericht. Het ontwikkelen van de vaardigheden van de docent om Leefstijl in de klas toe te passen staat centraal. Ook is de training goed voor de […]

Meer lezen »

Wat onze klanten zeggen

Mourad over Sarphati | Logistiek
Zadkine Logistiek College
Binnen Zadkine Logistiek College maken wij voor de opleiding Logistiek Supervisor en Leidinggevende gebruik van de methode van Boom beroepsonderwijs. We zijn erg blij met de digitale ontwikkelingen die Boom beroepsonderwijs heeft ondergaan. Zowel docenten als studenten ervaren de methode als zeer prettig!

Samen maken we werk van onderwijs

Gratis proefkatern Angerenstein VZ-IG

Vul je gegevens in en ontvang het proefkatern per post. En bekijk het direct digitaal na het invullen van het formulier.
Het proefkatern wordt naar het opgegeven adres gestuurd.

 • Bekijk het privacy beleid.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanvragen proefmateriaal

Vul je gegevens in en bekijk direct je gratis proefmateriaal

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanvragen Microsoft 365 Introductie

Vul je gegevens in en ontvang een gratis exemplaar van Microsoft 365 Introductie.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanmelden Proefrit DigLin MVT (ISBN 310-90-100-0022-6)

Vul je gegevens in en ontvang een gratis demo van DigLin MVT.

 • Bekijk het privacy beleid.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tendens special - Trends in Gastvrijheid

Krijg toegang tot de laatste trends in de gastvrijheidsindustrie en activeer jouw studenten met kant-en-klare opdrachten!

 • Bekijk het privacy beleid.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.