Praktijkonderwijs waarschuwt voor daling leerlingen; challenge of noodkreet?
Voorpaginanieuws en vette krantenkop (Stentor, 23 april 2024): “Praktijkonderwijs waarschuwt voor daling van aanmeldingen leerlingen”. Verderop in de krant is […]
Actieve studenten kiezen een actieve opleiding. Maar geen opleiding kan zonder theorie. Voordat studenten Sport en Bewegen écht in de praktijk aan de slag gaan, leren ze de theoretische kennis met Angerenstein. De methode Angerenstein Sport en Bewegen voldoet aan het kwalificatiedossier Sport en Bewegen voor niveau 2, 3 en 4 en geeft jouw studenten de handvatten die ze nodig hebben in de praktijk.
Als docent is het belangrijk dat het materiaal up-to-date is en past bij de nieuwste eisen. Met het nieuwe kwalificatiedossier van 2023 hebben wij ons materiaal geactualiseerd en ervoor gezorgd dat het 100% aansluit bij de eisen die worden gesteld. In dit handige overzicht met onze leermiddelen hebben we de wijzigingen van de werkprocessen verwerkt zodat je in één oogopslag ziet wat er verandert is met het nieuwe kwalificatiedossier.
Lesmateriaal voor het profiel Sport- en bewegingsleider, Coördinator buurt, onderwijs en sport, Coördinator sport, bewegen en gezondheid, Coördinator sport- en bewegingsagogie.
Het materiaal is gebaseerd op de werkprocessen uit het kwalificatiedossier en wordt aangeboden in arrangeerbare leereenheden.
Angerenstein Sport en Bewegen is naast op papier ook digitaal in te zetten. Zo kun je zelf kiezen of je digitaal, deels digitaal of met boeken les gaat geven. Inspiratie over hoe je vorm geeft aan blended learning? Bekijk onze tips & tricks.
Het is mogelijk om naast de methode een licentie aan te vragen voor onze sportexamens, examens keuzedelen of examens dienstverlening.
Via de digitale leeromgeving van Boom beroepsonderwijs kunnen docenten en leerlingen altijd en overal bij het lesmateriaal, opdrachten en toetsen. Daarnaast biedt deze leeromgeving te allen tijde inzicht in de voortgang en resultaten. Het enige wat je nodig hebt, is een pc, laptop, tablet of mobiele telefoon waarmee je toegang hebt tot het internet. De combinatie van interactief lesmateriaal en functionaliteiten die optimaal afgestemd zijn op de persoonlijke leerbehoeften, leidt tot een optimaal werkend leerrendement.
Boom beroepsonderwijs is de grootste aanbieder van mbo keuzedelen, zowel generiek als beroepsgericht. Met meer dan 150 keuzedelen voor elk domein. Voor als je écht wilt kiezen!
Bekijk domeinoverzicht Sport & Bewegen
Of je nu kiest voor breed of smal opleiden, bij Boom beroepsonderwijs ben je aan het juiste adres. Wij ontwikkelen lesmateriaal dat voldoet aan het Sterk niveau 2 concept. Dit doen wij niet alleen, maar in samenwerking met docenten, auteurs, studenten en het werkveld. Helder, aansprekend, leren door doen!
Voorpaginanieuws en vette krantenkop (Stentor, 23 april 2024): “Praktijkonderwijs waarschuwt voor daling van aanmeldingen leerlingen”. Verderop in de krant is […]
Het kabinet trekt voor het mbo veel extra geld uit. Vanaf 2023 gaat er jaarlijks 350 miljoen extra naar het mbo. Een samenvatting van speerpunten uit de rijksbegroting voor het MBO: Vier speerpunten voor het mbo Het kabinet heeft vier […]
Als welzijnsprofessional voer je dagelijks vele gesprekken. Omdat je zoveel verschillende soorten gesprekken voert met zoveel verschillende mensen is het belangrijk dat je als professional beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Alleen dan ben je in staat om effectief te communiceren.
Wij komen graag bij jou langs! Neem contact op met een van de adviseurs via mail, telefoon of LinkedIn. Ook een MS Teams afspraak is mogelijk. Boek dan een tijdslot via onze online agenda.
Tweedaagse Leefstijl basistraining voor MBO op 26 en 27 september 2024 De training is praktijkgericht. Het ontwikkelen van de vaardigheden van de docent om Leefstijl in de klas toe te passen staat centraal. Ook is de training goed voor de […]
Webinar Hoe geef je duurzaam en betekenisvol leesonderwijs aan studenten die worden opgeleid voor een beroep? Hoe creëer je rijke contexten en kun je actief denken vormgeven in het taalonderwijs? Erna van Koeven, hoofd docent en onderzoeker Windesheim, vertelt je […]
Webinar Digitaal geletterd word je met vallen en opstaan en daarbij is goede begeleiding onontbeerlijk. Hoe help je studenten kritisch te worden op het gebruik van digitale bronnen en media? En moet je ze nu wel of niet aan de […]