Lesmateriaal voor de Entreeopleiding

Specifiek voor Entree
Papier
100% KD-dekkend

StruX legt de praktische basis

Met StruX Entree ontdekken je studenten hun eigen talenten en laat je hen actief werken aan het vergroten van hun kansen op de arbeidsmarkt.

StruX biedt:

  • Leren door doen en werken aan portfolio
  • Minder talig en meer beeldmateriaal
  • Verbeterde vormgeving: praktisch beeld en volwassen uitstraling
  • Onderscheid tussen Praktijkonderwijs en Entree-titels

Waarom StruX Entree?

Werken zoals je zelf wil

De StruX werkboeken zijn op papier beschikbaar.

Inclusief

Het lesmateriaal van StruX is inclusief toetsen en docentenmateriaal.

Leren door doen

Studenten leren zoveel mogelijk vanuit activiteiten. De duidelijke leerdoelen aan het begin van een hoofdstuk laten de studenten zien waar zij naartoe werken. Studenten gaan in hun boeken actief aan het werk met foto’s, tekeningen en knipbladen.

Portfolio

Opdrachten die voorzien zijn van een portfolio-pictogram, geven aan dat deze een bewijs kunnen opleveren voor het portfolio van de leerling.

Varieer en leer meer: papier, digitaal of beide

Sommige boeken van Strux Entree zijn verkrijgbaar als combipakket, kies zelf hoe je werkt:
volledig digitaal, vanuit het boek of een combinatie van beide. In de digitale leeromgeving vind je naast het boek ook veel videomateriaal voor het aanleren van beroepsmatige vaardigheden. Inspiratie over hoe je vorm geeft aan blended learning? Bekijk onze tips & tricks.

Combipakket

Met een combipakket krijg je voor een vaste lage prijs zowel het boek als de digitale licentie. Deze licentie geeft je toegang tot de digitale leeromgeving. Bekijk hier het volledige aanbod.

Bekijk het totale aanbod

De digitale leeromgeving

Via de digitale leeromgeving van Boom beroepsonderwijs kunnen docenten en leerlingen altijd en overal bij het lesmateriaal, opdrachten en toetsen. Daarnaast biedt deze leeromgeving te allen tijde inzicht in de voortgang en resultaten. Het enige wat je nodig hebt, is een pc, laptop, tablet of mobiele telefoon waarmee je toegang hebt tot het internet. De combinatie van interactief lesmateriaal en functionaliteiten die optimaal afgestemd zijn op de persoonlijke leerbehoeften, leidt tot een optimaal werkend leerrendement.

Lees meer over Digitale omgeving 

Ook interessant

Naast StruX Entree bieden wij de volgende aanvullende leermiddelen.

Keuzedelen

Boom beroepsonderwijs is de grootste aanbieder van MBO keuzedelen, zowel generiek als beroepsgericht. Met meer dan 150 keuzedelen voor elk domein. Voor als je écht wilt kiezen!

> Lees meer over de keuzedelen
> Bekijk domeinoverzicht niveau 2

Roadmap 365

De meest actuele, complete en flexibele leerlijn wanneer het gaat om Officevaardigheden met Microsoft 365.

> Lees meer over Roadmap 365

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuws & Blogs

5x oriënteren op onze methodes

Bij de zoektocht naar een nieuwe methode wil je als docent op een goede maar ook vrijblijvende manier kunnen oriënteren. Wij helpen je daar graag bij! Wij hebben onze oriëntatiemogelijkheden uitgebreid en deze voor je op een rij gezet. Bekijk […]

Naar overzichtspagina

Helder. Aansprekend. Leren door doen.

Lesmateriaal voor niveau 2

Of je nu kiest voor breed of smal opleiden, bij Boom beroepsonderwijs ben je aan het juiste adres. Wij ontwikkelen lesmateriaal dat voldoet aan het Sterk niveau 2 concept. Dit doen wij niet alleen, maar in samenwerking met docenten, auteurs, studenten en het werkveld. Helder, aansprekend, leren door doen!

Meer over niveau 2

Meer weten over de lesmethode StruX Entree?

Wij komen graag bij jou langs! Neem contact op met een van de adviseurs via mail, telefoon of LinkedIn. Ook een MS Teams afspraak is mogelijk. Boek dan een tijdslot via onze online agenda.

 

Robbert Diender
Educatief Adviseur | Regio Noord & Midden
Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland
Leo Korbijn
Educatief Adviseur | Regio Midden & Zuid
Gelderland, Limburg, Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland

Leefstijl Open basistraining voor mbo

Tweedaagse Leefstijl basistraining voor MBO op 26 en 27 september 2024 De training is praktijkgericht. Het ontwikkelen van de vaardigheden van de docent om Leefstijl in de klas toe te passen staat centraal. Ook is de training goed voor de […]

Meer lezen »

LTAP-Event leidinggeven en ondernemen

Op woensdag 13 november organiseert Boom Beroepsonderwijs in samenwerking met ROC van Twente een event voor Kopopleiding Leidinggeven teams en projecten (LTAP). Op deze middag zal het nieuwe kwalificatiedossier worden toegelicht en wordt er verteld wat dit betekent voor het […]

Meer lezen »

Wat onze klanten zeggen

Marijn over StruX en Sarphati
Da Vinci College
StruX en Sarphati zijn helder opgezette methodes die aansluiten bij de theoretische basiskennis die wordt gevraagd vanuit het beroepenveld.
Ilona over StruX
Kentalis
We werken met diverse materialen van StruX. Ze hebben mooie ontwikkelingen gemaakt in de werkmaterialen die ze aanbieden. Ze zijn steeds meer te gebruiken voor onze doelgroep. Er is meer aandacht voor visualisatie. Het zou fantastisch zijn als er nog meer ondersteunend lesmateriaal volgt. Zeer tevreden over de snelheid bij het bestellen van (online) materiaal.
Gretha Timmer over StruX
De Flint
StruX sluit goed aan bij de belevingswereld van onze leerlingen.
Dion over StruX Entree
Rijn IJssel
Wij gebruiken StruX 2 en 3 omdat het voor onze studenten goed leesbaar is. Ze kunnen in deze boeken ook prima zelfstandig werken. Daarnaast maken we gebruik van B- VCA van Strux deel 1. Zodat studenten toch enigszins iets weten over veiligheid, wanneer ze de eerste stappen maken in het bedrijfsleven (tijdens stages). De service is prima je krijgt altijd een antwoord terug, dat geeft vertrouwen voor de toekomst.
Josée over StruX
Het Berkenhofcollege
Wij maken al enige jaren gebruik van de methode StruX binnen ons praktijkgerichte onderwijs. Dit sluit goed aan bij het niveau van onze doelgroep. De service via de contactpersonen van de school is erg goed en klantgericht.

Aanvragen proefmateriaal

Vul je gegevens in en bekijk direct je gratis proefmateriaal

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.