Roadmap 365 voor bedrijven/organisaties

Roadmap 365: leren wat je nodig hebt

Met Roadmap 365 helpen we jouw bedrijf de transitie te maken naar Microsoft 365. Leer alleen wat je nodig hebt: combineer meer dan 100 Learning Blocks en stel een pakket samen dat specifiek gericht is op jouw werksituatie of businesscase. Met de digitale app van Roadmap hebben alle gebruikers het gehele jaar toegang tot alle lesstof van Roadmap 365.

Roadmap 365 biedt:

  • Efficiënt lesmateriaal voor Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, Access en Basisvaardigheden
  • Instromen op elk vaardigheidsniveau
  • Praktische opdrachten, uitlegvideo’s, vaardigheidstoetsen en kennisvragen
  • Geschikt voor MOS-certificering, SPL en ICDL

Waarom Roadmap 365

Flexibel & actueel

Werken met de digitale bundel van Roadmap is niet alleen voordelig, maar ook actueel en flexibel. De bundel is 100% digitaal, waardoor werknemers altijd en overal toegang hebt tot het meest actuele materiaal en de nieuwste learning blocks. Het aanbod wordt automatisch aangevuld.

Digitale bundel: alle apps on demand beschikbaar in één bundel voor een scherpe prijs!

Met de digitale bundel hebben al uw medewerkers een jaar lang toegang tot alle lesstof van Roadmap 365, waarmee just-in-time learning mogelijk is. De bundel is bedrijfs- of organisatie breed in te zetten. Er is een staffelkorting geldig voor de bundel.

Certificering

Willen uw werknemers zich doorontwikkelen? Voor de applicaties Word, Excel, PowerPoint, Access en Outlook biedt Roadmap 365  een afgebakende leerroute om een professionele certificering te behalen: namelijk een specialist- of expertcertificaat van Microsoft of een ICDL-certificaat. Dit laatste maakt de methode ook bijzonder geschikt voor maatwerk bij afstandsonderwijs of bedrijfstrainingen.

Varieer en leer meer: papier, digitaal of beide

Lesmateriaal van Roadmap is  verkrijgbaar als combipakket of bundel, kies zelf hoe je werkt:
volledig digitaal, vanuit het boek of een combinatie van beide. In de digitale leeromgeving vind je naast het boek ook veel videomateriaal voor het aanleren van beroepsmatige vaardigheden. Inspiratie over hoe je vorm geeft aan blended learning? Bekijk onze tips & tricks.

Combipakket

Met een combipakket krijg je voor een vaste lage prijs zowel het boek als de digitale licentie. Deze licentie geeft je toegang tot de digitale leeromgeving. Bekijk hier het volledige aanbod.

Bekijk het totale aanbod

Digitale bundel

Roadmap 365 biedt naast de standaard combipakketten van de apps en domeinen, nu ook een digitale bundel aan. Alle apps on demand beschikbaar in één bundel voor een scherpe prijs.

> Lees meer over de digitale bundel

Wilt u meer weten over Roadmap 365?

Wij komen graag bij jou langs! Neem contact op met een van de adviseurs via mail, telefoon of LinkedIn. Ook een MS Teams afspraak is mogelijk. Boek dan een tijdslot via onze online agenda.

Maak een online afspraak

 

Leefstijl Open coördinatorentraining

Leefstijl Open coördinatorentraining Voor het slagen van het Leefstijl-programma is de Leefstijl-coördinator binnen een school van groot belang. Als coördinator regelt, stimuleert en ondersteunt u het programma binnen uw school. Deze training geeft vorm aan uw rol van Leefstijl-coördinator. U […]

Meer lezen »

Leefstijl Open basistraining voor PO

Tweedaagse Leefstijl basistraining voor PO op 26 en 27 september 2024 De training is praktijkgericht. Het ontwikkelen van de vaardigheden van de leerkracht om Leefstijl in de klas toe te passen staat centraal. Ook is de training goed voor de […]

Meer lezen »
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.